Merve1192 Sedakma Rabb’im kolay hayırlı doğum versin sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah 💖 benim de 40 hafta doldu sancım gelsin diye bekliyorum. Dua eder dua beklerim❣️
istanbul3434 Sedakma canim dogumdan cikip kendini toparlayinca bize de bi haber ver olur mu? Hadi bakalim bu saatlerde doguma girmis olman lazim
Elifyali istanbul3434 rabbim saglikla hayirlsi ile kucagıniza almayi nasip etsin… Allah yardimciniz olsun hemen toparlarsnz inşaAllah 🙏
Sedakma istanbul3434 çok şükür doğumumu yaptım 🤲 ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil uzun uzun anlatacağım 🙏🏻 Şükürler olsun şuan sadece ben bu mucizeye dua ediyorum Allah hepinizden razı olsun 🌸
istanbul3434 Ayse1606 Allah yardimcin olsun canim sen de dogumdan cikinca biraz toparladiginda bi haber et bize merak ederiz🙏
istanbul3434 Elifyali doguma giren ben degilim ama insallah benimkine de 2 ay kaldi cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin
istanbul3434 Sedakma oh cok sukur! Hadi gozun aydin insallah cabucak toparlarsin, Allah bagislasin gule gule buyut mucizeni canim🙏🥰🧿