Ozlemilhan40 34 haftaligim bugün çok hareket ediyor sağ tarafıma toplanıyor bazen canım aciyor birde alt tarafa baskı oluyor neden sizlerde olan varmı
Denizim Ozlemilhan40 35.haftadayim benimde masallah kipir kipir doktorum cok iyi dedi boyle hareketli olmasina,korkma keyfi yerinde,muzik dinletiyorum dahada cosuyor benim kiz😁
Emine55 Ozlemilhan40 benimde ilk defa bu kadar canım yandı iftarda yemek yerken bildiğin ter attım hareket ediyor ama bi taraftanda peş peşe kasıldı artık geriye yaslandık nefes aldım kımışdayamadım 34+5 deyim ama İnan doğurmaktan korkmuyorum artık ne zaman doğurcamı bilsem bu kadar panik yapmıycam🤦♀️😂😂
aysgl24 Ozlemilhan40 bende 32 haftaligim ama icimde sanki bi azman var gece gunduz durmadan hareket halinde uykudan uyandirabiliyr beni uyutmayada biliyr.sol tarafima cok toplaniyr😰😍
Ecem Ben 37+5 haftalığım Bende de oluyor sürekli bi tarafta özellikle sağ tarafta yerleri daraldığı için oluyormuş biran önce sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🙏🏽
Zeynepmom Ecem canım bir tarafta toplanması kasılma değil demi kasılma olunca her tarafı top gibi sert oluyor
Ecem Denizim oh maşallah bizim kızda aynı ama sürekli babasına bi nazı var sesini duysun sanki içeriden çıkıcak 😂😂😂
Ecem Zeynepmom yok kuzum kasılma değil o bi tarafa toplanması yeri daraldığı için olabilir kasılma böyle baya bi ağrılı oluyor ya
Ozlemilhan40 Emine55 eskiden hareket etsin istiyordum şimdi de canım çok acıdığı için bazen diyorum ki hareket etmese ama hareket etmese de telaşlaniyorum
Ozlemilhan40 aysgl24 benimde sol tarafıma çok toplanıyor aşağıya baskı yapıyor korkuyorum gelecek diye 35 haftalık oldum🙂🤗
aysgl24 Ozlemilhan40 bende oyuzden korkuyrm neolur neolmaz die fazla hareketli zaten ..bide bi tarafa toplaninca kasilma gibi oluyr kismet artik