[silindi] Kızlar merhaba , 18 haftalık gebeyim her şey yolunda çok şükür. Son bir kaç gündür memelerimde ağrı ve şişlik var. İkinci gebeliğim kızımda ilk haftalarda vardı 2. Trimesterde geçmişti. Sizlerde de oldu mu bu haftalarda ağrı ?
Gizmolata [silindi] bende 18. Haftadayım memeler baş kaldırdı 😂 öyle şişme falan yok ama sanki yumruk yemişim gibi ağrı giriyor arada.
ikizminikler [silindi] benim ilk haftalarda olmuştu aşırı hassastı ağrıyordu merdivenden inerken tutarak iniyordum düşün sallanınca bile acıyordu 😂 sonra geçiyor merak etme
Dilekhd [silindi] bende 19 haftalığım ve gittikçe ağrılarım daha da artıyor sol memede 4 kist sağda 2 kist olduğu için dahada büyümüşler dedi doktorum oyüzden çok ağrıyor eldende şuan bişey gelmiyor malesef😔
[silindi] Gizmolata 😂😂vallahi aynen baş kaldırdı memeler. Şişlik derken dolgunlaştı demek istedim canım 😂😂 ben de diyorum neler oluyor bana böyle
Gizmolata [silindi] yok anladım dolgunlukta yok, damarlar falan baya belirginleşti kararmada var hafiften,üst tarafları ağrıyor geçer heralde ya 🤔
[silindi] ikizminikler ikinci gebeliğim kızıma gebeyken bende de geçti. Geçeceğini biliyorum acaba benim haftalarımda olanlar da var mı diye merak ettim.
[silindi] Gizmolata geçer kuzum geçer elbet. Acaba aynısını yaşaya anneler var mı diye merak ettim ❤️
[silindi] Dilekhd kist olması zararlı değildir değil mi canım yani inşallah öyledir. Ben kist olduğunu düşünmüyorum bende. Geçmiş olsun kuzum
Dilekhd [silindi] benim yıllardır var 6 ayda bir konrtole gidiyordum ağrılarına dayanamıyordum özellikle adet dönemi doktorumda en son çare alıncağını söylemişti ama hamile olduktan sonra dahada şiştiler tabi şuan çok canım yanıyor ama dayanıyorum bakalım