momelif K-dg-c canim yumrtlama zamanindasin mtlaka degerlendir buyuk ihtimal yarn silklesmeye baslar cnku 15 i dha koyu ayrica saat 5 civari yap ayrica cok su ve icecek tuketmeden ilk idrarla yapma insaallah tez vakitte gzl hberlerni alrz
minikprensesimm K-dg-c var canım sen 4-5 gün ilişkiye gir afedersin ilişkiden sonra ayaklarını duvara daya ve hemen banyo yapma ve ilişkiye gireceğiniz günler eşine sade Türk kahvesi ile bitter çikolata yedir 😊Allah gönlüne göre versin canım
Mizgin2020 K-dg-c silikleşmemis daha T çizgisi demekki herkezde çatlama süresi farklı benim bu ay birgün böyle koyuydu ardındaki gün silik oldu
K-dg-c Mizgin2020 çatlamamış demi baya baya koyu hala üç gündür yapıyorum aslında adetim baya geçikti bu ay yumurtlama günüme daha var diye düşünüyodum öyle bi yaptım koyu bide yarın bakayım çatlamış olur heralde
Merveelii Çizgi silikleşince çatlama olduğu anlamına geliyo. Şuan yumurtlama devam ediyo. Benimkide üç gün sürmüştü yumurtlama, dördüncü gün sabahı silikleşti ve 2 gün arka arkaya değerlendirdik.