Duygusuz Kızlar oglumuzun ismini Deyiş koymak istiyoruz ama yanına da yakısacak güzel bir isimle birlikte. Eren aras baran asil Eray Alper ya da başka Bi isim önerisi olan var mı
Duygusuz Astadavistabeybi evet bize de farklı ve inanışlarımıza uygun geldigi için koymak istiyoruz ama ilerde isim sorunu yasarsa diye yanına normal bir isim daha olsun istedik. Alevilikteki özlü sözler anlamı,ilahiler gibi mesela
Duygusuz halitefe evet ya en yakışan o ama ben koymak istemiyorum özel sebeplerden dolayı yoksa eşim cok istiyor en basından beri deyiş eren olsun istiyor
guneysmom Duygusuz valla canım düşündüm düşündüm hiç bir ismi yakıştıramadkm yanına 😟 çok değişik bir isimmiş inşallah sağlıkla doğsun 🌸
Duygusuz Gamze2259 evet cok güzel Bi isim ama deyiş baran yakısır mı ki farklı geliyor sanki söyleyince
Gamze2259 Duygusuz deyiş ismi ilk defa duyuyorum. O yüzden de sanırım yanına ne söylense farklı geliyor. aşinalık yok. Beğendiğiniz bı isimle sürekli söylediğiniz zmn kulağınız alışır. Gerçi bizimde iki isimli genelde tek ismi kullanıyoruz 🙈
Duygusuz koalababy anlam olarak bütünleyen cogu isimi etrafımızda cok yakınlarımız koymus maalesef 😭 cem de öyle kaynımın oglunun adı