Gamzes54 İyi Akşamlar ben şimdilik oda alamicam da bebegime nasipse dolap tarzi bir sey istiyorum fakat cok pahalilar ya acaba sizin tavsiye ettiginiz bildiğiniz bir sey var mi ya ?
ssnnmmm Gamzes54 ben hepsiburadadan söyledim 2kapaklı tek tarafı askı diğer taraf bölmeli altında 2çekmece var indirimdeydi 540a falan aldım ama daha gelmedi merakla bekliyorum nasıl gelecek
HilalAkgul Gamzes54 ben düz ilerdede kullanacağı dolap aldım. Tekzen de uygun fiyatlı ürünler var. İnternetten sipariş ederseniz demonte şekilde geliyo kendiniz kuruyorsunuz veya arayıp cagrı merkezini belli bi ücret karşılığı kurduruyorsunuz
ikizminikler Gamzes54 ben netten aldığım hiç bi dolaptan memnun kalmadım tavsiyem görüp gezip ona göre uygununu belirleyip alman
Gamzes54 ssnnmmm ben de netten baktim ama herkes nasil gelir iyi olmaz falan dedi oylr kaldim ben de inşallah sizinki guzel gelir de gelirse paylaşır misiniz
Gamzes54 HilalAkgul Tekzenden mi aldiniz acaba ? Eger oyleyse resim atar misiniz burda tekzen var fakat dolap olmadigini söylediler. İnternete kimse guvenemedi nedense
cey_ceyda Gamzes54 a101 i takip et ben öyle yapıcam çocuk odası alana kadar idare etsin yeter orda uygun oluyo en azından
Gul20 Bu hafta A101 gelmişti 300 tlye ben denizli merkezden 400 TL üç kapaklı çekmeceli aldım mağazadan
Gamzes54 Gul20 Bugun baktim ben A101 e de bitmişti tabi yinr takipte kalayım da bakayım gelit umarim tekrar