Gamzes54 İyi Aksamlar herkese , 32+6 haftalik hamileyim de sol parmak uclarimda bi uyusma karincalanma oluyor da sizin de oldu mu acaba ?
ikizminikler Gamzes54 bir kere oldu hamileliğim boyunca ödemden oluyormuş.. tuzu bu ara fazla tüketmiş olabilir misin
0Cerenk Gamzes54 Geceleri ellerimin kollarımım ağrısıyla uyanıyorum, öyle böyle bir ağrı değil aklımı alıyor, her gece işkence gibi, 36+4 üm, böyle olacağımı bilseydim bırakın tuz yemeği tuzu hayatımdan komple silerdim😔
Gamzes54 ikizminikler tuzdan mi oluyor ya dikkat ediyorum aslinda ama demek ki yeterli bi dikkat etme olmamis daha da azaltmam lazim
ikizminikler Gamzes54 komple kesemezsin sonuçta tuz ödeme sebep oluyor o yüzden dedim.. bol bol su tüket
Gamzes54 ikizminikler tabi tabi dogru diyorsunuz teşekkür ederim . Su cok fazla iciyorum da birkac gundur var parmak uyusmasi tuza dahanda dikkat edeyim ben tesekkur bu cevap verdiğiniz icin
Gamzes54 Beker Insallah sıkıntılı bir durum değildir de dikkat etmemiz gerekiyor . sizin baya azalmis Rabbim tek nefeste kurtarsin saglikla kucağınıza alin inşallah