Frdglp _glc1991 malesef kizacagim biseyede agliyorum sevinecegimede agliyorum duygularim karmakarisik😀
ysmn_kck17 _glc1991 Hemde çok evden gelin çıkarken ağlamayan ben şimdi annemde kaldım 2 gün evime giderken ağlıyorum 😆 Allah’ım akıl fikir versin su hormonlar ne hale getirdi bizi 😃😃😃
Jdiebsh _glc1991 hamilelık boyunca zaten cok duygusal oluyosun ama bazen oyle bi tavan yapıyo ki her seye aglıyosun ya kendı kendıme sınır oluyorum aglancak da aglanmıycak seye de aglıyorum 😂😂
cey_ceyda _glc1991 normalde öyleydim hamile kaldım daha beter oldum. Geçen renkli ultrasonda çocuğumu gördüm elini kafasına atmış kara kara düşünüyo napcam ben bu anayla diye herşeyi hissediyolar aslında ama napalım ağlamadan duramıyorum 😭
_glc1991 cey_ceyda ya bende giricem bi kaç haftaya çok merak ediyorum 4aylık hamileyim acaba nasıl görünücek 😆
Ortmenanne16 _glc1991 resmen son 86 gün ama ben hala ağlıyorum ağladıkça rahatlıyorum da işin garibi bu.🙄🙄
cey_ceyda _glc1991 güle oynaya mutlu bi şekilde git arkadaşımın ki gülüyordu benim ki dertliydi bizim ruh halimize göre poz veriyo şapşikler🤭😄