Merinurs 30+5 deyiz normalde çok hareketli bir bebekti son zamanlarda azaldı 2 gündür hissedemiyorum 🤦🏻♀️
gamzetahsin Merinurs eger iki gundur hic hissetmiyorsan doktora gorun canim yada eskisine gore azmi hissediyorsun
istanbul3434 Merinurs canim tatli yiyip son yan yatmayi denedin mi? Eger hicbir hareket hissetmiyorsan hic bekleme hemen doktora
Yusufunannesi35 Merinurs canım tatlı biseyler ye sağ tarafına üst benm oğlum öyle yaramazlıklar çok yapıyordu
Merinurs gamzetahsin uzun zamandır eskiye göre az 2 gündür hiç yok ve karnımda kasıklarımda bıçak batıyormuş gibi ağrı var
Dilara1503 Hemen doktora gidin yerinizde olsam ambulans arardm 2 gün uzun bir süre kötü olduğunuzu söylerseniz getirirler uygun hastaneye
Mucizeeemmmmmm Merinurs canım duş alıp uzanmayı deme vişne suyu iç sesiz ortama geçip uzan hissetmeye çalış gene hissetmiyorsan doktora git direk hatta şimdi gidebilirsen git. 2 gün az bir süre değil ben yeni 30 geçtim azalma var harekette biraz ama hissediyorum yinede
halitefe Merinurs canım 2 gün hiç hissetmiyorsan bekleme hemen sen doktora git naptın bilmiyorum ama 2 gün çok uzun süre o haftadaki bebekler için
Merinurs Çok teşekkür ederim hepinize akşam tatlı yiyip soluma yattım dediğiniz gibi kıpırdanmalar oldu Allah’a şükür bir sıkıntı yoktur inşallah ama randevu aldım doktorumdan yine de gideceğim bugün 🙏🏻
Sermec27 Merinurs kesinlikle doktorunuza gitmelisiniz yine hareket etmiş dahi olsa inşallah hersey yolundadır 🤲🥰