Pln01 İzmirde detaylı ultrason fiyatlarını yazabilir misiniz hastane ve doktor ismi olarak heryerde çok uçuk fiyatlar söyleniyor 🙄
A2017 Pln01 ben haftaya gıdıcem alsancak mr önceden devlete bağlıydı sımdı özel oldu 300 TL renkli CD veriyorlar eltim gitti çok güzel izleyip izleyip duruyo CD den
Limonlimon Pln01 alsancakta sabahattin altınyurt 350 tl di galiba emin değilim o civardı 🤔 çok memnun kaldık kliniği hocazade camii yanında
gunesinannesiii Pln01 Mavi deniz tıp merkezi Murat İshakoğlu siyah beyaz 250 lira renkli 300 lira muayene ücreti de 50 lira haftaya detaylı ultrason için gideceğim inşallah 🙏 normalde de orada muayene oluyorum çok memnunum
Gayserili38 A2017 ya çok uygun300 TL bana 700 TL dediler bende çok pahalı buldum dur ismi nedir acaba ben Edremit’ten geleceğim
A2017 Pln01 unuttum cnm adını eltim söylemişti ben önümüzdeki hafta gıdıcem randavu yu 1 gun onceden almam yeterli diyince henüz aramadım
Limonlimon Pln01 övgü doğan alsancakta 😌😌 çok çok memnunum her yönden destekçi açıklayıcı bilgilendirici birisi
Busracobann gunesinannesiii bende o doktora gideceğim kuzenim gidiyor muayene ve doğum ücreti artmış bilginiz var mı
Pinar-hamooglu21 gunesinannesiii benimde doktorum kendisi bende çok memnunum çok ilgili bir hekim ki şuan da muayene ücretleride gayet normal bir seviyede
Pln01 Limonlimon bende Tınaztepe Galen Feyza hanıma gidiyorum çok memnunum detaylı için şuan araştırmadayım 😊