Cnsasln Denizesin canım bende çikolata kisti eşimde sperm azlığı vardı 3 ay ilaç kullandık öyle gebe kaldım
Haticeyuce31 Denizesin evlendigimizden 2 ay sonra esimin böbrek nakli olması gerektiğini yoksa işin cok daha kötü boyutlara gideceğini öğrendik o 2 ay içinde topladınız 10 kez ilişki olmamıştır cunku esimin rahatsızlığı başlamıştı ama biz isten yoruluyor diye düşünüyorduk bir gün ansızın fenalasinca oyle hastaneye giderek.ogrenmistik hastalığını sonra 5 aylik bir tedavi süreci oldu 50 gün diyaliz aldi sonra nakil ameliyati falan oldu o süreçte hic iliski olmadj tabi Eylül ayının ortasında bebeğimiz olması için karar vermiştik hatta esimi zor ikna etmiştim o sirada hain patronu isten çıkarmıştı isim yok nasil bakarim size hemde ben ağır bi ameliyat geçirdim ya çocuğumuz olmassa korkusu vardi ikna ettim oda istiyordu zaten eylülde karar verdik eylulun 20 si falandi zaten adet tarihimde o yuzden Ekim diyorum ekim ayında karar verdik ocakta hamile kalmisim şubat ayının ortasında öğrendim 1 aylik hamileyim bebgimizi öğrendiğimiz ay esim is falanda buldu hemde öğrendiğimiz gün gelen bereketiyle gelir derler ya 4. Ayda gebe kalabildim yani oglum 26 aylık simdi 2. Ye gebeyim hamd olsun bundada 2 3 ayda olur hetldr gene diye düşünürken korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım nasip 😊 su an 11+4um rqbbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin hic bir zaman olmaz demeyin ümidinizi kesmeyin arkamızda rabbim varken kimse bize boyun egdiremez 😊🤲
Melisa35 Denizesin 2 sene çocuk düşünmüyoruz diyorduk çok dikkatliydik evlendikten 2 ay sonra hamile kalmışım şok olduk 😂😂
Tazeanne0 Denizesin 5 senelik evliyim inşallah ilk 2 sene korunduk eşim askere gidicekti çünki sonra o geldi askerden çocuk yapmaya karar verdik olmadı tam 3 sene denedik olmadı ve eylülde hamile kaldım 14.haftamdayım 💕
Zeycannn Denizesin ben evliliğimizin birinci yıl dönümünde hamile kaldım çocuk yapmaya karar verdiğimiz ayda hemen oldu çok şükür
MKrasnic Denizesin 3 Eylül’de adet oldum, 10 Eylül’de düğünüm oldu evlendim. 2 ekimde hamile olduğumu öğrendim 🙈 Çok şükür rabbim aratmadı , evlendiğim hafta hamile kalmışım doktorumun takvimine göre 15 Eylül 🌸🤰
Zeycannn MKrasnic kaç haftalık bebeğiniz şuan benim 3 Eylül son adet tarihim 5 ekimde hamile olduğum kesinleşti şuan 14+5
Kezban_kum Denizesin 8yasinda oğlum var 8senedir korunuyordum ilk denememizde ben hamile kaldım ben şok 🤣
MKrasnic Zeycannn 15+3 , aslında sizinle aynı olması gerekiyor benim uygulamaların filan hesaplarına göre öyleydi ama doktorum ve ultrason da bu şekilde çıkardı. Benim de kafam karıştı , biraz araştırdım bir hafta erken-ileri olabiliyormuş
Neslibt72 2 yıllık evliyim. Yaklaşık 15 ay doğum kontrol hapı kullandım. eylülden beride bebiş nasip olmasını istiyoruz bakalım hala beklemedeyiz.🌸
Zeycannn MKrasnic benimki bir hafta geç döllenme olmuş dedi sonra toparladı bebek haftasına yetişiyor bugün normalde 15+2 olması gerekiyor benimde