Damla4150 Kızlar hamileligi boyunca hic cips yemeyen varmııı yada yiyip de hicbirseyi olmayannn ben yemeden duramiyorumm😁
ikizminikler Damla4150 abartmadan yenilebilir benimde paketin dibini gördüğüm oldu sonra zaten kendin istemiyorsun zararlı diye. Yemeyip de aklım kalacağına yemiştim 😂
BTSG04 Damla4150 😂😂😂 kasmıyorum ben kendimi canım ne isterse yiyorum ama nedense cips abur cubur çekmiyor hiç canım 😅
ikizminikler Damla4150 çok sevdiğim bi söz vardır aklımda duracağına midem de dursun diye 😂 o yüzden hamilelik felan beni hiç yıldırmadı 😂
cey_ceyda Damla4150 bende çok yedim başka bişey olsa tiksinirim ama cipsten tiksinemiyorum kilo almaya başlayınca bıraktım şuan tutuyorum kendimi😔
deniiizz Damla4150 arada yiyorum daha dün yedim hatta 😀 abartmadan yenildiği sürece bi sıkıntı olmaz bence
H-melek Damla4150 yolu yarıladık hiç yemedim yemeyi de düşünmüyorum, canım deli gibi istese belki 3-4 parça yerim ama şimdilik kendimi durdurabildim:) çikolata yemeden bir günüm geçmezdi onu Bile yemiyorum yemeden de oluyor Yani alıştım bir süre sonra