UrazyadaMasal Esentepe hastanesi Gönül Doyran çok memnunum 190 tl muaynesiilk doğumumuda o yaptırmıştı.cok tatlibir bayan. Her şeyi anlatır butunsorulara en ufak ayrıntısına kadar cevap verir. Sıkıntım olduğunda whatsaptan yazarım döner. Çok severim doktorumu
Destina16 UrazyadaMasal bBende Gönül hanima gidiyorum. Çok ilgili çok doğal biri mütevazı. Ben sormadan o her şeyi anlatır. Her hafta ne yaşayacağımı söyler önceden ve normal doğum yanlısidir. Her şeyi doğal ister. Ben çok memnunum inşallah dogumumda güzel ve rahat geçer 🤲
Nrgsalp UrazyadaMasal edenlere hastanesinde muane sırasında babayı da içeri aliyolarmi .biliyormusunuz .bende edenlere hastanesine gdicmde merak ediyorum eşimi iceri alirlarmi diye
Sedaabdullah Hanife20 bende pembemavi aycan kopuz beye gidiyorum tüp bebek tedavisi görüyorm muhteşem bi doktor aklına takılan ne olursa ols. Herzaman ulaşabildiğin biri güker yüzlü herseyi detayına kadar anlatır
Merveyzc1661 Bülent Kayhan muayene ücreti 250 tl 1 ay içinde ikinciye gitme hakkın var. Ve inanılmaz tecrübeye sahip sen sormadan ince detayına kadar anlatan bir insan 🧡 tek geçerim
Meryem1316 meryemisloading Acaba karıştırdıkları Meryem siz misiniz? Soyadınız hangi harfle başlıyor ?
Meryem1316 meryemisloading adımız aynı . Soyadımız da benziyor galiba . Aral beyin muayenesinde karıştırıyorlar. O yüzden soyadınız hangi harfle başlıyor diye sordum . Benim B ile başlıyor
Meryem1316 hulya_1919 üç hastane ile anlaşmalı galiba . Doruk , jimer bir de pembe mavi . Ben jimer de düşünüyorum . 7000 TL dediler
hulya_1919 Meryem1316 peki Doğum hangi tarihte Aral beylemi konuştunuz fiyatı yanı Aral beyin kendi özel muayenehanesinemi gidiyorsunuz
Meryem1316 hulya_1919 başlangıçta jimer de başladım . Ama şuan saat açısından muayenehane ye gidiyorum . Hastaneye sordum ama onlarda zaten sekreterini arayıp fiyat aldılar . Hastane hizmetleri ile felan bu fiyatı verdiler . Sezaryen - normal farketmiyor galiba . Sezaryen olacak . Ocak sonuna doğru galiba bir aksilik çıkmazsa inşallah
hulya_1919 Meryem1316 sağlıkla kucağınıza alın insallah peki bu fiyat direkmi verildi yoksa indirimli halimi
Meryem1316 Bmom evet doktor artı hastane . 2 gece kalıyormuşuz hastanede . Lohusa şerbeti meyva ikramı varmış . 2. Gün kendi personellerinin fotoğraf çekimi varmış . Arkadaşımın çekimini yapmışlardı yıllar önce görmüştüm profesyonel değil ama güzeldi .