Meriiii9 Merhaba kızlar 7 aylık hamileyim bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz hangisi daha saglıklı? Sıvı detarjan mı granul deterjan öı daha iyi bilgisi olan yazabilirmi?
SeldaSngl Meriiii9 içeriğinden dolayı duru granul aldım ekstra durulama yapmama rağmen sanki kıyafetlerin üstünde kalıntı bıraktı tavsiye etmiyorum 🤷🏼♀️
Busraveminisi1 Meriiii9 ben içerik bilgisini araştırarak u green clean aldım canım yumuşatıcısına gerek yok eğer suyunuz çok kireçli değilse lavanta yağı özlü yumuşacık ve güzel kokulu sıvı deterjan
avukatveanne Bende 26 haftalık hamileyim dalan almayı düşünüyorum ama yine de burda bekleyeyim yorumları merak ediyorum 💐
Mom046 SeldaSngl Aynen ilk başta aldık Bi denemede sonuç berbattı. Siveno aldım Sıvı organik doğal, temiz içerikli öneriliyor cok memnun kaldım tavsiye ederim arkadaşlara.
Meriiii9 Busraveminisi1 Bu markayı da duydum ama fiyatı biraz fazla geldi bana memnunmusunuz içeriği temizmiymiş lekeleri cıkarıyormu
tgb006 Ben unibaby aldım hem deterjan hem yumuşatıcı. İki kere durulama yaptırmama rağmen kuruduktan sonra sabun tozları çıktı çamaşırlardan. Nefes alamadım beyaz beyaz sabun tozları. Acaba neden böyle oldu ? Kullanan var mı bu markayı
tkrj19 Buse1996 bendede o var kullanmaya korktum granül diye nasıl kullandınız acaba direk çamaşır üstüne mi döktünüz
tgb006 Mom046 hadi ya bilemedim ilk hamileliğim. Araştırmıştım yorumlar güzeldi ama böyle bir şey yaşadım
Mom046 tgb006 Bende derin araştırma yaptım burdan bide bazı mühendis profillerinden. Tavsiyem siveno alın kokusuz, organik içeriği temiz kutusu küçük görünüyor ama diğerleriyle aynı hemen hemen
Meriiii9 Mom046 İnternetten mi aldınız? cogunluk bu markayı yazmıs baya guzel galiba marketler de var mı onlıne mı alıyosunuz? 😊
yasemin333 Mom046 ilginç bazıları çok memnun bazılarından da kalıntı bıraktı diye duyuyorum acaba makineden de mi kaynaklanıyor
Busraveminisi1 Meriiii9 evet biraz yüksek ama indirimleri takip edip bir fiyatına iki tane alma şansınız oluyor henüz lekelilerde deneme şansım olmadı bekliyoruz bizde sadece ilk kıyfaetler yıkandı 🥰
YenidenAnneOlmak Meriiii9 duru granülle yıkadım mis gibi oldu. Sıvı deterjanı normalde de sevmiyorummzaten bebek için de tercih etmedim
yasemin333 YenidenAnneOlmak kalıntı bıraktı diyenler oluyor sende öyle bir sorun olmadı mı nasıl kullandın bilgi verebilir misin?
halitefe YenidenAnneOlmak kalıntı olmadı mı canım nasıl kullandın bazıları deterjan gözüne değilde direk çamaşırların üzerine atıyormuş ama
Alinamoms Sssevgiii nerden almayı önerirsiniz peki yani satılan market var mı acaba.? Netten öneriniz hangi site bide herkes çoğunlukla siveno yazmış bende alıcam bi bildiğiniz kesin vardır 😊🌸
Sssevgiii Alinamoms evet canım genelde tercih ediliyor bende çok araştırdım instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var ordan bilgi edindim bi bak istersen sende. Ben trendyoldan 2 şişesini 53 TL ye aldım 2 güne geldi haftasonuda yıkama işlemine geçicem inşallah😊
Yasemin301 Meriiii9 duru granul kullandim ben direk koydum makineye 30 derece 45 dakika yikattim kalinti felan birakmadi yumusacik cikti elbiseler kokusuda cok guzel , onerilen bi deterjan icerigi temiz