Dorukunannesifatma Gizemylmz1 YouTube da hamıleler icin sırt agrısı hareketleri var ben yapıyorum faydalandım tavsıye ederım
Ozkn53 Gizemylmz1 bndede o civarda başlamıştı kardesim şuan 37deyim hala daha devam ediyor alışıyırsun zamnla 😄masaj yaptıyodum sonra masj aleti aldım ama bi saman sonra aynı agrı.. gece düz yatıyodum hala daha öyle ama zamanla ya alıştım ya hafifledi hamdolsun bu halimizede napalım😊🤷🏻♀️
Gizemylmz1 Fatmamuduk Geceleri asla bende uyuyamıyorum bende mi bi sıkıntı var diye sürekli veryansın ediyorum . Sağıma soluma da dönemiyorum kendi kendime irite oluyorum acaba birşey olurumu bebeğime diye
Gizemylmz1 Dorukunannesifatma Çok teşekkür ederim inceleyeceğim çoooook sağol ben baktım internetten aslında ama kilo alımı sırt ağrılarında etkili oluyor diye makaleler okudum sürekli. Videoya denk düşmedim hiç
Dorukunannesifatma Gizemylmz1 kuyruk sokumu bel sırt agrısı ne ararsanız var bende🤨 bebek büyüdükçe artıyor sıkıntılarımız olsun canları sagolsun son 6 hafta ☺️💓
Fatmamuduk Gizemylmz1 Yapacak hiç bişey bulamıyorum, iki yastık koyup sırtım biraz dik uyuyabiliyorum, zaten sırtım ağrımasa midem yanıyor 🤦🏼♀️ Bişey kalmadı dayan diyorum kendi kendime 😩🙏🏻