Merve1192 Kızlar bugün 40 olduk ama kızım gelmiyor var mı benim gibi olan doğumu başlatmak için napsak iyi olur paylaşalım, dogumumuzun başlamasını birlikte bekleyelim 🥰
Elmaveannesi Merve1192 bende 40 oldum bugun benim kizda gelmek bilmiyor. Yarin doktor randevum var bakalim neler olacak ? Sizde var mi belirti
Ayferol0 Merve1192 41+1 im benim oğlumda gelmek bilmiyor yarın hastaneye gidicez bakalım ne olacak🤔 Herkese hayırlı doğumlar şimdiden 🤲🏻
Kaptanhill123 Merve1192 meryem ana otunun çok faydası oluyo açılmaya diyolar deneyin bi isterseniz bi zararı olurmu onuda bilmiyorum doktorunuza danışın bi isterseniz😊
Bseeyee Merve1192 valla canim 40+5 olduk bizde daha oglusum gelmedi hala bekliyorum daha kanala İnmemiş benim ki İnan bende ayni durumdayım nasıl başlar Doğum diye 😂😂
Merve1192 Yarenim2020 gelmezse benim de pazartesi günune yağışın yapılacak inşallah kendiliğinden gelirler
Merve1192 Yarenim2020 Angelsmom Ugurbocegi9876 Adaçayınin adet sokturucu etkisi var ya hamilelikte de genel anlamda yasaklı bitkilerden acaba içsem faydası olur mu doğumun başlaması için diyorum bı bilginiz var mı acaba
Ozgnuysal Yarenim2020 bende 40+4 deyim yarin gene kontrol var ama muhtemelen gelmezse pazartesi suni vercek doktor bende cok korkuyorum 😕
Ugurbocegi9876 Merve1192 gelmezse benimde pazartesi yatış 😣 bu akşam gelse ne güzel sancım başlasa keşke 😣 seninde kasıklarında hafif sancı varmı
Merve1192 Ugurbocegi9876 yaa keşke gelseler bu akşam🥰 benim hafif adet sancısı gibi kasıklarımda ve ara ara bacaklarımda oluyor ama çok hafif
Ugurbocegi9876 Merve1192 aynen benimde dün başladı bu şekilde ilişki sonrası oluştu doktora sordum gel bi bakalım dedi ama gitsemmi diye düşünürken ağrım geçti gitmedim şuan hafiften yeniden başlıcak gibi sanki sen sordunmu doktora yada gittinmi açıklık varmı sende
Ugurbocegi9876 Merve1192 ben papatya çayı içiyordum doktora sordum içme çay dedi ıhlamur yada nane kekik içeblirsin dedi zaten papatya çayının faydasıda olmadı hurmanında squatın yüyüşünde sadece korunmasız ilişki sonrası adet sancıısı gibi belim ağrımaya başladı okadar
Ugurbocegi9876 Merve1192 @Yarenim2020 @Angelsmom gelmezlerse pazartesi yatış hepimizinde bakalım kimin daha erken başlicak sancısı
Angelsmom Merve1192 onu ben de duydum canım ben ahududu yaprağı çayı içiyorum baya faydasını gördüm yumuşama baya oldu içmeye başladıktan sonra adaçayı aldım ondan da içtim bugün 1 fincan bakalım 🤔
Deletedmom95 Merve1192 günde iki fincan en fazla tıbbı adaçayı tüketebilirsiniz. Yüksek tansiyon hastaları kullanamaz sadece. (Ebeciğimin tavsiyesi)
Merve1192 Ugurbocegi9876 benim hiç açıklığa bakmadı doktorum çatı muayenesi yaptı çayın müsait rahat dogurursun dedi açıklığı sorunca da Rahmi uyarmamak için bakmadım dedi🤷 aslında uyarsa da doğumu tetiklese daha iyi olmaz miydi. Benim de bugün ilişki sonrası başladı biraz da perine masajı yaptım baya bı sıcak suda kaldım faydası olsa bari
Merve1192 Ugurbocegi9876 ben papatya çayı ara ara içiyordum hep yasaklı olduğunu bilmiyordum. Ben de kekik zararlı diye hiç içmedim😅 yani şimdi doğumu tetiklicek birşeyler aradığım için adaçayı düşündüm ben de emin de olamadim
Ugurbocegi9876 Merve1192 bende açıklık bir cm idi çatı muayenesi 2 kez oldum onunda faydası olmadı inşallah bu gece başlar sancım inşallah seninkide başlasınn hep dua ediyorum beklemek zor geliyor artık çay içme boşver hurma yiyormusun
Merve1192 Ugurbocegi9876 inşallah arka arkaya pazartesi olmadan başlasın da doguralim pazartesi günune geçmiş olsun nasılsın nasıl oldun diye birbirimize soralim. Ben de hastanede sancı çekmek istemiyorum hiç 🤦🏻♀️
Merve1192 Ugurbocegi9876 hurma düzenli yemeyi unutuyorum ama ara ara yiyorum. Amin inşallah bu gece başlasın sancilarimiz da cuma günü doğmuş olsun yavrularimiz 🥰 çok istiyorum ben de artık gelsin diye
Ugurbocegi9876 Merve1192 inşallah amin ya hurma 20 gündür yiyorum hergünn 4. Kutuya geçtim banamısın demiyor yemesende olur boşver etkisini görmedim bende 😂 normal doğuma cesaretin var mı seninde ben akışına bırakıyorum nasıl olcak bilmediğimden ilk suni sancı denicem yinede acı eşiğim yüksektir ama bakacaz görcez
Merve1192 Ugurbocegi9876 Güldürdün beni 🤭 normal doğum istiyorum ben korkmuyorum desem yalan olur ama geçecek kızımı kucağıma alinca bitecek acısı sancısı diyorum kendime. Sezeryandan daha çok korkuyorum hiç ameliyat vs olmadım olacak olursam da belden değilde genel uyuşturma isterim heralde…
Sedacablog Ugurbocegi9876 doktorum hurmanın sancıyı başlatmaya değilde sancı başladıktan sonra açılmayı hızlandırmaya faydası olduğunu söylemişti
Ugurbocegi9876 Merve1192 aynen bende öyle diyorum sezeryan dikişi daha zor geliyor bana benim gideceğim hastanedede pandemiden dolayı genel anestezi vermiyormuş belden aşağıymış bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda habire doğumu başlatacak şeylere bakıp duruyorum soruyorum ama alternatif yok beklicez mecbur pazartesiyi buluruz herhalde 😂😂😂
Ugurbocegi9876 Elmaveannesi 2 haftadır 1cm açıklık bir gündürde hafif bel bacak ağrısı okadarcık başka belirtim yok tüm yolları denedim pes ediyorum artık akışına bıraktım 😂pazartesi ye kadar gelmezse suni sancı verecekler öyle başlatacaklar istersen bikaç gün daha bekle sen
Merve1192 Elmaveannesi çok az adet sancısı şeklinde sancım var başka birşey yok malesef🤷 sende bir belirti var mı acaba