Defnederen Kızlar bu ilacı kullandım üç gün önce bitti hâla adet olmadım ben 🥺 kaç gün içersinde adet oldunuz
Esraaaaa2 Defnederen bende kullandım o haptan adetim geçikiyordu 1 hafta sürdü olması ama diğer ay yine geçikti düzelmedi yani soğan kürü tavsiye ediyorlar onu denicem sende bi dene istersen 😉
MihricanA Defnederen 7 ila 10 gün icinde adet görürsünüz bu ilac herkeste farkli ben 3 tablet iciyodum bazen söküyodu
Sssevgiii Defnederen instagramda birgebeningünlüğü isimli sayfa var adet söktürücü masaj anlatımıda var ben denedim 3 gün sonra sökülmüştü hem yumurtlamayıda tetikliyor
sibelbulut MihricanA aynen ben 4 tane içip olduğumuda biliyorum kutu bittikten 5 gün sonra olduğumuda değişiyo
MihricanA sibelbulut Kucuk ama etkili bi ilac 😂 Ben hamile olduğumu bilmeden de içmiştim Allahtan zarari yokmuş
Fevziyeakdemir MihricanA bişe sorucam canım adete 4 gün kala afedersiniz beyaz sümüksü akıntının içinde ip gibi kan vardı ne olabilir acaba
MihricanA Fevziyeakdemir Kimisi tutunma kanaması olabilir diyor kimisi adet başlangıcı olabilir diyor canim. Benim de aynisi olmustu ama iliskiden sonra geldiği icin tahriş olmustu benim tutunma kahverengi olup iyice açılmıştı
Sssevgiii Defnederen tarlusal ve duphaston bende de işe yaramamıştı bi kaç gün daha bekleyip doktora gitmek en mantıklısı o zaman
Defnederen Sssevgiii duğhaston bende işe yaradı doktor 3/2 günde adet olursun dedi adetimden 25 gün gecikti