Samira34 Merhaba iyi akşamlar herkese . Ben birsey sormak ıstıyorum , dun aksamdan beri çok halsızım , tansıyonum 102 , 66 cıktı . Bebegın hareketlerini hissetmiyorum . 22 +3 haftalığım , hergun 2 kez hissediyordum . Sizce normal mı ?
Baloglusumm Samira34 bende 18+4 haftaligim hissedemiyorum fazla hareketini aşırı halsizim bugün heryerim ağrıyor önce mutlaka hissederdim hareketini azaldı gibi bende korktum simdi
Gizmolata Samira34 ben daha o haftalara gelmedim ama burda hep okuduğum bişey var 28. Haftaya kadar düzensiz oluyormuş zaten, bence panik yapmayın 🥰
Deletedmom15 Samira34 28. Haftaya kadar düzensizlik okur bebeğin hareketlerinde o kotü bişey değil tansiyonunda düşük sayılmaz
Lelisca Samira34 24 e kadar zaten her gün hissedemezmiişiz ki korkmayın onlar bizden daha iyi durumdalar emin olun 🥰
Samira34 Inşallah kuruntu yapıyordurum ama hissetmemem normal degıl mutlaka bir kez bıle vursa kuruntu yapmazdım bu kadar 😞
Lelisca Samira34 doktorunuza sorun isterseniz bir.. vücudunuzu en iyi siz tanıyorsunuz her zaman olan durumunuzdan farklı olduğunuzu düşünüyorsanız buna en iyi cevabı verecek kişi doktordur. Ultrasonla kontrol eder ve sizde rahat edersiniz 👍
Tugceasel_ Samira34 Bu haftalarda daha düzene girmez maalesef tansiyonunuz da normal çıkmış zaten panik yapmayın çikolata yiyip sola yatarsanız biraz daha hissedebilirsiniz 🤗 ama hareket takibi 24 üncü haftadan itibaren baslanıyor 24 +4 ün yeni yeni düzene girmeye başladı
Ohaezgi Samira34 tatlı bişeyler yiyip sessiz bi yerde soluna doğru uzan canım ozaman hissedersin, tansiyon 10a 6 normal geldi bana