berus aymira_27 pandemiden dolayi hep internetten siparişi veriyorum ürün olduğu gibi geliyor kargosuda hızlı
Svg00 İki tane hastane çıkışı aldım ve harika ikiside sorunsuz elime ulastı bundan sonra alısverisimi yapıcagım tek yer olabilir
Ipek0z aymira_27 ben de sorunsuz alışveriş yaptım gece sipariş verdim sabah kargoya verdiler çokta güzel paketlenmişti tavsiye ederim
Selin2 aymira_27 Herseyimizi e bebekten aldık diyebilirim hersey sorunsuzdu uygulamada da magazadada kesinlikle tavsiye ediyorum 🙏🏻😌
drysfk Bende çalıştığım için sürekli e bebek online den alışveriş yaptım neredeyse herşeyini ordan aldım giç bür sorun yaşamadım ama sadece ptt kargoya verdikleri zaman beklemek sıkıcı oluyor 🥰
balyanakoglum aymira_27 sorunsuz geldi fakat PTT ile parça parça geldi bu yüzden bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum PTT olduğu sürece
Serdem39 aymira_27 neredeyse tüm alışverişi mı ordan yaptım çokta memnun kaldım gece verdiğim sipariş sabah kargoya veriliyordu. Her siparisimde toplu geliyordu parça parça gönderilmedi benim hala da almaya devam ediyorum. Tavsiye ederim
Ebruakcetin aymira_27 benim eksik bir ürünün vardı stokta sıkıntı olmuş ama bur gün sonra iade hesabıma gecti
pptya01 Sürekli yapıyorum sorun yaşamadım. Gönderemeyecekleri ürünün fiyatını iade ediyorlar değişimi mağazadan yapabiliyorsunuz sorun yok