Shurup Herkese selam arkadaşlar 17 haftalık gebeyim, doktorumu değiştirmek istiyorum. Anadolu Yakası’nda bana önerebileceğiniz özel hastane doktoru var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim
Arelinannesii Shurup Atasehirde Alle sağlık Erhan Karaalp gözün kapalı git canım Acıbadem ve floranse ta yapıyor doğumu
Zdk Shurup önceden hangi hastaneye gidiyordunuz? Ne tarafta oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben hisar intercontinental’e gidiyorum memnunum
Shurup Zdk maltepede oturuyorum Maltepe bölge hastanesine gidiyordum ama dün orada doğum yapan arkadaşım hiç memnun kalmadı ben de o yüzden şuan kararsızım araştırma yapıyorum
Zeynep12- Küçükyalı delta hastanesi tahir tosyalı kendisi annemin doktoruydu kardeşim ellerine dogdu şimdi inşallah benim bebeğimde onun ellerine doğacak harika bir doktor çok babacandır tavsiye ederim
Shurup Zeynep12- bende ilk doğumumu orda yaptım reyhan hanımdı doktorum tahir bey i bir çok kişi tavsiye ediyor. Peki muayne ücreti ne kadar acaba
123ozlem Zeynep12- merhaba ne kafar süredir tahir beye gidiyorsunuz gerçekten bi baba gibi işgili bende çok memmunum
berus Shurup ben dernek anlaşmasından faydalandigim için 88 TP ödüyorum ama genelde rakam iki katı olur 160 170 civarı. Salı günü gideceğim isterseniz sorarım sizin için. Yada gün içinde net rakamı çağrı merkezini de arayıp öğrenebilirsiniz.
Merimex Shurup ben şuan reyhan hanıma gidiyorum da nasıldı acaba doğum süreci hamilelik süreci falan:)
dorukhan_nehirada_moms Shurup bnde maltepe bolgede dogum yaptim iki cocugumuda selin hn da cok memnunum yie olsa yine ona giderim
haziranin25i Shurup Kartal Avicenna Umut Hastanesi Fatih Birol muayene ücreti 105 TL 💜 Aşırı memnunum işini aşkla yapıyor 🌺💜
dilaradurmazz haziranin25i Bende çok memnunum doğum fiyatını biliyor musunuz acaba ben daha sormadjm da
babymomyy Shurup 4 doktor gezdim kimseden bu kadar memnun kalmadım açıkçası ben size Bezmialem Dragos’tan Kenan Karaca’yı öneririm hakkında yorumları vs okursanız göreceksiniz en azından bi muayene olup görmenizi tavsiye ederim.
Ozo34 babymomyy kenan hoca bir tanedir .Eskiden tuzla devlet hastanesi dru idi . Çok çok iyi bir dr olmasının yani sıra çok iyi bir insandır. Aradan kaç yıl geçti ama ne zaman kafama birşey takılsa sorarim asla cvpsiz bırakmaz ..