Gizemmsss1 Merhaba kızlar ben geçen ay ovulasyon takibi yapmıştım ama sonuç alamayınca bıraktım bu ay hiç heveslenmedim bugünde adetimin 17 iç günü 1 Aralık’ta olmuştum bugün bi yapıyım dedim böyle çıktı yumurtlama günümmü yani bugün yardımcı olursanız sevinirim Birde bir şey daha sormak istiyorum benim vertigom var aşırı derecede baş dönmem var sabahtan beri ayağa bile kalkamıyorum sizce ilacımı içmelimiyim? https://imgyukle.com/i/Y4R8FU
Sisi Gizemmsss1 evet canım yumurtlama günün bu 3 günü iyi değerlendirin birde ilişkiden sonra ayağa kalkma hemen bir yarım saat yat. İlaç konusunda fikrim yok😇
Ilkgozagrimmm Gizemmsss1 Bildigim kadariyla yumurtlama gunun. Cunku neredeyse ikisi ayni renk. Bugunu ve yarini iyi degerlendirmeniz gerekiyor.
SERNUR Gizemmsss1 evet canım yumurtlama zamanı 😇 3 günü degerlendirmeye çalış yarında test yap bakalım nasıl çıkacak 🌺 inşallah gönlünden geçen nasibin olur ❤️ birde yüz üstü pozisyon var bulabilirsem atarım bence onu dene ve stresten uzak dur 🙈❤️
Gizemmsss1 Pinnar_is61 canımmm hamilelik testi değil bu ah keşke hamilelik testindede görmek nasip olsa bu görüntüyü ama ovulasyon testi 😢
Gizemmsss1 Sisi kuzum ayıptır söylemesi 2 gündür ilişki oldu üst üste ama bugünden sonrada üst üste mi devam edeyim eşimin değerleri normal çoktu ama genelde gün aşırı derler ya o yüzden tereddüt ettim şimdi 🙄
Sisi Gizemmsss1 Gizemmsss1 olduysa tamamdır çünkü sperm içerde 3 gün yaşarmış çok özür dileyerek söylüyorum. Ben hamile kaldığım ay 3 gün üst üste yapmıştım ama ilişkiden sonra yarom saat kırk dakika belimin altına yastık koyup yattım canım birde soğan kürü yapmıştım yumurtlmayı görünce bıraktım kürü. İnşallah hamile kalırsın bu ay😍
Gizemmsss1 Sisi canım bizim evlendiğimiz 1 buçuk sene oldu 11 ay olucak işte subattan bu yana deniyoruz
SERNUR Gizemmsss1 https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODU2MjE3MDMzNzQ0NTA0?igshid=1b7znepmp5bbc&story_media_id=2232594602536624407_7924765185
SERNUR Gizemmsss1 instegramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ebru ceylan diye yuo tobedn bak Bi istersen kuzum 😍