ikizlerinannesi0 Merhaba 29+ 2 deyim şuan bebeğin kilo alması için ne yemeliyim siz kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız bebeğiniz kaç kilo 🥰
Zeynepahmett ikizlerinannesi0 27+2yim canim. İki gün önce gittim biri 995 Gr diğeri tam bir kilo.. benim kaç kilo aldığımı ne sen sor ne ben söylim;)
baby3_ ikizlerinannesi0 canım muz kaşar süt et kabak çekirdeği bizzat etkili oldu 😂 genel olarak sağlıklı besleniyorum ama bunlardan çok fayda gördüm. Kaç gram bebişiniz
ikizlerinannesi0 Zeynepahmett ya kiloya o kadar takılma hamilelik sonuçta benciller alıyor benciller maaşallah valla Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🥰
ikizlerinannesi0 berus maaşallah gerçekten inşAllah benim bebişlerde kilo almıştır Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🥰
Zeynepahmett ikizlerinannesi0 aminnn canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah… Seninkilerin kilosu nasil
berus ikizlerinannesi0 her gün protein karbonhidrat ve kalsiyum ağırlıklı besleniyorum. Özellikle sut ve protein ürünleri bebege kilo yapıyor.
ikizlerinannesi0 Zeynepahmett baby3_ 3 hafta önce gittim 850 diğeri 800 gr olmuştu muz ceviz yoğurt ve süt tüketiyorum ama acaba şuan ne kadar olmuşlardır 😊
Hamileyimasy Geçen gafta gittim 18 haftalıkken biri 473. Biri 440 Gr dedi ama ultrasonda bı hafta önde gözüküyor