Tugceasel_ 20172021 Benim kızımın adı da Elif Alya 🌷 24+4 haftalığız bizde bende anlamından dolayı meva çok istemiştim ama olmadı inşallah diğerine 🤭
Saziyersin Ben küçüklüğümden beri kızım olurda hep burçak koyacağım derdim suan cinsiyetini belli deil ama burçak belki sana da fikir olabilir annem de bugun ecrin ismini söyledi bunu da düşünebilirsiniz
Zeynepreyyan 20172021 bütün isimleri anladım da zemzem nedir ya . Öyle bir isim yok olması da saçma olur. Onun haricinde kızım olsaydı adını Zümra koymayı ama kız olmayacak
Abcxyz Zeynepreyyan şey galiba bizler de su falan oluyor ya o da mübarek su koymak istedi 😂😂😂 tövbe ya 😂😂
Ortmenanne16 20172021 kızım olsa Zümra isterdim ama oğluşum olacak. Size tavsiyem yıllar geçtikçe yillanacak bir isim seçin seneler geçsin ama adı baki kalsın ben şiir isminde çok beğenirim masal da masalı yeğenime koydum sanırım edebiyat öğretmeni olmamlada alakalı 😊😊
Abcxyz 20172021 bugüne kadar hiç bi ismi yadırgamadım çok tuhaf olanlar duydum ama bu daha bi tuhaf geldi zemzem yani komikten daha çok trajikomik çocuk açısından düşündüğüm zaman