Ipekgldg HappyMom HappyMom 2.hamileliğim 6 hafta+3 şimdilik bir sıkıntı yaşamıyorum sadece sindirimim yavaşladı kabızlık ve şişkinlik oluyor
Havvaylmz Minikannebsr bende 6+4 midem 5 gündür bulantı başladı ve vücûd agrısı çöküyor halsizlik var 😟
VildanHaylaz 26+4. Günündeym benimde hep halsizlik ,, kanım dusuk çıktı 10 çıktı doktorum günde iki kere kan ilacı almamı söyledi
Cerendemirel Ben 6 haftalığım mide bulantısından hiç bir şey yapamıyorum sürekli halsizlik ve uyku var😞
Dorukela Yasmn01 farkındayım canım benim bende aynı durumdayım fakat en azından mandalina elma ve cici bebe bolca yudum yudum su içmeyi unutma olur mu🙏
Sed22-09 Yasmn01 aynı sıkıntı bendede vardı 12. Haftaya girdim şükür azalmalar başladı ilk zamanlarda tansiyonda çok etkiliyor benim büyük olan 6 ya düşmüştü kafam hiç kalmıyor bişey hazırlamaya çalışsam gözlerim kararıyordu olduğum yere yatıp kalıyordum biraz ayran iç tuzlu şeyler tüket tansiyonun dengelenince insan kendine geliyor yine doğru düzgün yenmiyor ama eskiye nazaran daha iyi hissediyorsun gün 1 litreye yakın ayran tükettim hep
Yasmn01 Sed22-09 doktora gittim doktor yatış verdi bir gün hastanede kaldım . Metpamid adlı igne verdi çok işe yaradı kusma mide bulantısını resmen yok etti ama tabi iğnenin etkisi geçince tekrarlıyor