Mihrialtntas Smyya68_68 bende 8 haftalık hamileyim benimde bulantılarım çok fazlaydı doktoruma söyledim bulantı hapı yazdı o en azından biraz rahatlatıyor bulantılarım yine oluyor ama eskisi kadar sıklıkla değil doktorunuza danışıp ilaç verebilir size
Smyya68_68 Mihrialtntas bulantı hapı aldım ilk başlarda faydası oldu ama şimdi faydası yok Rabbim yardımcımız olsun
Ozlemtpl Mihrialtntas bende 7+5 haftaligim bugün ilk muayeneme gittim kalp atışını duydum çok şükür fakat midem inanilmaz kötü ağzıma su dahi hicbisey suremiyorum Dr A dedim hicbisey demedi napicam bilmiyorum
Mihrialtntas E_m_l bende sekiz haftalık hamileyim yazdıklarınızı okuduğumda direk kendimi gördüm 😇 sabahları hiç uyanasım gelmiyor gündüzde aynı keza bir yerde uyuyup kalırmışım🙂
Arminsare 22_07_18 bol bol su için. Bende hareketleri hissetmiyordum doktor kontrolünde suyu az göründü bebeğin yeri darlaşmıştı. Bol su içmeye başladıktan sonra (günde 2,5-3 lt) daha da hissetmeye başladım. İlk gebelikse hareketler daha geç hissediliyor. Çok şüphelendiğiniz bir durum varsa da gecikmeden doktora gidin tabi
22_07_18 Arminsare günde mutlaka 2 buçuk litre su içiyorum sabaha kadarda 1 litre kesin içerim ilk gebelik yarın Rabbim nasip ederse inşallah gidicem kontröle
Melisa35 FatmaNur05 bende 5 haftalığım doktora gitmedim acilde hcg me baktırıyorum dün 9350 çıktı haftaya doktora ilk kez gidicez
Minikannebsr FatmaNur05 4 haftalıkken kesemizi gördük haftaya salı günü 6. haftada kalp atışını duymak için tekrar kontrole gideceğiz
Burcakoca2526 Benim su içerken midem bulanıyor, içine limon sıkıyorum, sürekli limonlu su içmek zararlı olur mu bebek için? Halsizlik ilk günden beri var. D vitamini takviyesi kullanıyorum.
Zeyzey8 7+5 bebek hissi olur mu ilk gebeliğim çok merak ediyorum hissetmeyi.. 6. Hafta kalp atışını duyduk 👶🦋 Birde bulantı kusma vs yok şükür bel ağrısı var tek ..?
didemblr Zeyzey8 bebek hissine dhaa var canımm benim ilk gebeliğim içinde bir civciv olduğunu 19 da hssetmeye başlamıştım ancak 😊
Ferahfezaaa Minikannebsr merak etmeyin en geç 12 haftaya geçer, ama zorlayarakta olsa bir iki lokma yemeye çalışın emin olun arkası geliyor biraz daha yiyorsunuz ve birden enerji geliyor doymak için değil ama biraz yemek için mutlaka kendinizi zorlayın
Dorukela HappyMom 9.haftamızdayız çok şükür fakat halsizlik kusma bulantı aşırı var yemek yiyememek dogru düzgün umarım 3.ayımızın sonunda geçer Allahın izniyle hepimiz saglıkla kucağımıza alalım yeterli🙏👶
Yasmn01 Selam kızlar bende aynı durumdayım 8 hafta 1 günlüğüz ama aşırı derece midem bulanıyor prilam dr kullandım ama hiç faydası olmadı keyifsiz geçiyor 😒
hazal544 Bende 30+3 , halsizlik çok oluyor, başlarda olmuyordu işimi yapabiliyordm ama şimdi çabuk yoruluyorum
Nrgs34 Minikannebsr benimde hamileliğin başında öyleydi meğersem doktorun bana yazdığı folik asit beni öyle yapıyomus bi kaç gün içmeyince kendime gelmiştim. Sonra gece yatmadan önce içmeye başladım mide bulantıaı ve halsizlik gitti.
Minikannebsr Nrgs34 ayy folik asit içmedim bu gün akşam içerim diye düşündüm gerçekten daha iyiyim teşekkür ederim
E_m_l Pinarugur hiç bir fikrim yok inan kalp atısını duyduktan sonra doktoruma sormam gerekenleri bile unuttuk heyecandan