tgbktszdmr Kızlar Doğum çantası hazırlığı yapacağım. Kışın Doğum yapacağım için sizlere danışmak istedim. Doğum sonrası lohusa geceliği altına tayt giyeniniz oldu mu ? Elbise şeklinde aldığım gecelik
Fatmaugurdoku tgbktszdmr dogumdan sonra İnsan cok üşüyor kesinlikle almalısın hatta tek kişilik battaniye bile al yanına canım ben alıcaktım unutmuşum o kadar pişman oldum ki ilk oglumda hastanede vardı ama 2. De yoktu o yuzden keske alsaydım dıyodum. Corap ve patik de almalısın. Bi de benim esofman takımım vardı polarlı kalın onu gıymıştım dogumdan sonra cok sıcak tutmuştu oyle Bı sey varsa onu da almalısın cok kan gidiyor vucudumuzdan o yuzden çok üşüyor insan
Verasmommy tgbktszdmr Hastane çantama kalın ceket patik çorap koymuştum ama sadece soket çorap giydim o da çok kalın değildi. Ceketi patiği giymedim bile.. Hastane odaları genelde çok sıcak oluyor hiç üşümedim normal doğum yaptım belki sezeryanda farklı oluyor olabilir 🌺
neslihann87 tgbktszdmr sezaryen sonrası çok üşüyo insan amaliyathane soğuk olduğu için sürekli boydan gecelikmi giyceksiniz doğum normalmi olacak ben iki tür doğumuda yaşadım ikisindede odama çıkınca hemen alt üst pijama giymiştim yardımcı oluyolar giydirirken
Beriliko17 Tayt bence çok mantıklı bi çözüm değil her iki doğum türündede dikişin olabilir. Ve dar bişey giymek o an çok doğru gelmedi bana tabi tercih meselesi 💕benim ilk doğumum da dikişim çoktu o zaman en bol aldığım pijama mı giymiştim🌺