Sinemaziz07 4.ayımıza girdik ve çok şiddetli baş ağrısı ışığa karşı dahada artan ve yatarken bir anda mide karışmasıyla istifra ettim içim dışama çıktı. Sizce normal mi anne adayları 😔
Duygucoban Sinemaziz07 kuzum bas agrisi artan hormonlar sebebi ile oldugunu biliyorum cnku bendede oluyor bas agrisi genellikle mide bulantisi yapiyor ama istersen sabah doktorunu bir sra kac haftaliksin?
Asya Sinemaziz07 bende dörtbuçuk aylıkım bundan iki hafta bir baş ağrısı tuttu mihren kriZi gibi gözlerim bir hafta agrıdı doktorum normal oldugunu söyledi
Minnosunannesi Sinemaziz07 bende 15. Haftadayım baş ağrısından ölicem tansiyon aleti Yok evde ben ondan şüpheleniyorum
Sinemaziz07 15 haftalık canım . Arada sırada baş ağrım oluyodu ama bu seferki çok kötüydü. Acaba yediğim bişeymi dokundu diye düşünmüştüm. O yüzden korktum biraz
Sinemaziz07 Evet benimde aynı şekilde. Gözlerim ve üzeri çok ağrıdı . Snra istifra ettim ama öyle böyle değil. Snrasında boş boş öğüre öğüre midem dışına çıktı resmen
Sinemaziz07 Dün akşam oldu . Bugün geçti biraz ama iştahım azaldı . Ne görsem burnuma kokuyo gibi canım bişey yemek istemedi Sabahtan beri.
Sinemaziz07 Geçmiş olsun canım ya allah yardımcımız olsun. Limon yiyorum biraz iyi geliyo ya ferahlatıyo sanki ☺
Ozge4535 Sinemaziz07 Evet, rahat oluyor. ☺️ Dört yıldır manuel kullanıyordum. Arabayı Türkiye’den buraya getirmemiştik. İlk defa burada otomatik kullanmaya başladım. Meğer çok çok kolaymış dediğiniz gibi. 🌺