Ebru746 Anneballari58 ay inşallah ya doktorda dedi kalp atışı 7. Haftadan sonra duyulabiliyor dedi alttan bakarsak görebiliriz belki bebeği de ama şuan buna gerek yok iki hafta daha bekleyelim dedi
Fatmaartr Ebru746 alttan muayeneye izin verme sakin ben ilk gebeligimde bilmiyordum izin verdim ve bebeğimi kaybettim belki bundan değildir ama söyledim herkes gebeliğin ilk haftalarında tehlikeli olduğunu soyledi
Fatmaartr Merhaba Kızlar bir sorum olacak bugün kan testi yaptırdım betahcg 111,51 cıktı sizce kaç haftalık hamileyim bilen var mi
Ebru746 Fatmaartr yok yok doktor yapmadı zaten ilk haftalarda alttan muayenelerde kanama ve düşük riski artıyormuş Allah korusun
Nurssss Ebru746 tam 6 haftalıkken bebegi gormustuk kalp atısını da duymustuk bazılarında daha gec duyuluyomus inşallah bi sıkıntı yoktur🙂
Mlkkskn Ebru746 geçen cuma benim de 33 bin çıktı kese vardı ama bebek göremedik yarın yine gidicem bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :)
Msd26 Ebru746 eğer kese büyüklüğü oysa yolk salk görmesi gerekir tabi birazdan doktorun tecrübesi veya ultrason cihazıyla ilgili umarım görünür canım 🙏
Mls123456 Ebru746 bu haftalarda bebek oluşmaz ki tam 7.ci haftamdayken gittik hem kalp atışını duyduk bebekte oluşmuştu fasulye gibi gözüküyor zaten doktor sizi endiselendirmis bence sağlıkla görürsünüz inş.
Ebru746 Mls123456 doktorda öyle dedi 7. Haftadan sonra kalp atışı duyuluyor dedi inşallah diğer gitmeme bebeğimi görür ve kal atışını duyarım 🙏🏻