Minik05 39+3 karnın taş gibi olması ne Demek geçmiyor Bi türlü normalde olurdu geçerdi bu geçmiyor napmaliyim ne Demek bu yardm edin nolr
Beker Minik05 doktoru arayın geçmiyorsa suyunuz da bitmiş olabilir bazen sızıntı şeklinde suyu gelen de oluyormuş farkedilmiyormuş haftanız da ileri
Susambilge Minik05 ben de 39 haftalık hamileyim. Bebek kendini kasıyor, bebekle ilgili bir problem var zannediyordum. endişelendigim için bugün doktoruma sordum. Rahim kendini kasiyormus doğuma hazırlık amaçlı. Bebeği aşağı itiyormuş kasılarak.
Buketkucuk Minik05 ben 19 haftalığım benimde arada oluyor genelde gazım ya da tuvaletimi yapamadığım da oluyor bazen sebepsiz yere olduğu da oluyor kendiliğinden geçiyor masaj yapın yan uzanın ılık duş alın belki iyi gelir çünkü bana geliyor
Minik05 Beker Deletedmom15 Cutebaby suyun bittiği ultrasondan anlasiliyormu acaba devlette alttan muayene etmiyolarda
Minik05 Tatli_Bebegim suyun bittiği ultrasondan anlasiliyormu acaba devlette alttan muayene etmiyolarda
Beker Minik05 anlaşılıyordur ben özele gidiyorum ultrasondan bakıyor ama Devlette alttan muayene ediyorlar acilde bir kere bana bakmak istedi ben izin vermedim
melegegebe Minik05 canim haftan guzel telaslanacak bir sey yok. Su bitince bebek oynamaz diye biliyorum ama ya lis da olabilir hareketleri nasil?