Tugce3526 Kızlr seker yuklemesı yapıldı ve sekerım cktı buna baglı bebegın suyu fazlaymıs insülin kullanmaya basladım. Bebegın suyu düzelirmi şekerim düzene girince
Asyakuzusu Tugce3526 Ya ben zaten şeker hastasıyım. 2 yıldırmiyiydim. Ama 25. Hafta çocuk şekermi salgılıyormuş şekermi çekiyormuş vücuttan öyle bişeyler dedi doktor. 25. Haftanda insüline başlayabiliriz dedi.
Aysn6767 Tugce3526 canım beslenmene dikkat et zaten doktorun söylemiştir diyet yapıyorsundur tatllı hamur işi bunları bi süre en azından kacamağını bile yapma, düzenli beslenmeyle düzene girer insallah
yasmnydn Tugce3526 canım 22.haftada benimde şekere bağlı suyum çok fazlaydı şekerimde çok yüksek çıkmıştı ama yeme düzenimi değiştirdim ve insüline başladım bugün 28.haftadayım ve çok şükür hiçbir sıkıntı yok bebekte haftasında ilerliyor suyumda normale döndü☺️ Sakın stres yapma ben strese girdim şekerim çok zor düzene girdi
Beyziikoo Tugce3526 Bana daha yükleme yapılmadı 1 haftam var ama bebeğin suyuna fazlaya yakın dendi korkulacak bi sınır değil ama sınıra yakın dediler 😔 Bende aşırı tatlı düşkünüyüm kahvaltıda çayın yanında normal zamanda hep yerim meyveyide çok yedim onlar mı tetikledi acaba diyorum 😔😔 Umarım şeker çıkmaz beklemekten sıkıldım test için 😔😔
Demetaba Kizlar size bisey soracam bugun ben den kan alindi ac karna ve tok karna tabi cok tok karna degil kan verdim seker yukleme testi icin mi ne doktor bana dediki tahlilerin iyi güzel gerek yok normal mi🙄
Tugce3526 Demetaba canım ilk açlık tokluk almıs senden degerlerın normal cıkmıs demekki gerek görmemıs doktor yükleme testıne hem bosver daha iyi yaptırmaman
Aysn6767 Demetaba bazı doktorlar bebeği değerlendiriyor, ona göre anneden aclık tokluk şekeri alıyor, onu değerlendirip şeker yüklemesi yaptırıyor yada yaptırmıyor canım, senin doktorunda böyle tercih etmiş
Tugce3526 yasmnydn ayy inşallah benımde öyle olur kuzum ya bende 29.haftadaym acıkcası cok moralım bozuldu suda fazlaymıs ya korktum inş düzene girer
yasmnydn Tugce3526 düzelir inşallah korkma stres çok etkiliyor gerçekten moralini yüksek tutmaya çalış yeme düzenine de özen göster hayırlısıyla düzelir inşallah
Tugce3526 Beyziikoo açlık tokluk şekerine baktır kuzum testten önce hem senınde ıcın rahat etmıs olur meyve cok yeme bu arada bnde havuc ve muz cok yemıstm havucta bebegın suyunu fazlalastırıyomus
Beyziikoo Tugce3526 Artık azalttım zaten meyveyi de tatlıyı da az az yiyorum inşaAllah bir şey çıkmaz 😔😔