Damlaayz04 Kızlar merhaba benim 28 günlük bebeğim var ve çok pimpirik bir anneyim malesef her şeyde bir problem arama huyum başladı 😭 Bebeğim uyurken birden irkilerek uyanıyor ve hem İkınıyor hemde bacaklarını içe doğru çekiyor kasılıyor gibi oluyor bunu aralıklarla bı 30 sn filan yapiyodur.Acaba bir problem varmiki gaz sancısı tuvalet filan Miki bu sonra ağlıyor kucağıma alınca biraz sakinliyo önemli bir problem mıdır sizce internet malum insan korkutuyor 1.ay kontrolüne de gidemedik karantina durumumuz filan vardı sağlık ocağına bile gidemedim henuz aşısına kadar beklicez
Nilaysare Damlaayz04 canım bebeğinin gazi var çok belli ki bide yeni olduğu için tuvaletini de yapamıyor olabilir gaz damlası al ve kullan faydası olacaktir
Dilarad1 Canım bebeğin kolik olabilir, ve tabi gaz sancısı da cabası. Gaz damlası kullanabilirsin , kucakta her bebek sakinliyor genel de benimki de öyleydi göğsümde uyutuyordum çoğu zaman. 3 aydan sonra geçiyor çoğu merak etme
Damlaayz04 Dilarad1 ya aslında bakıyorum o sırada hiç eliyle filanda oynamiyo ya da korkcak hiçbir şey oluyo kalkiyo korkuyo ve korkması bir kaç saniye sonra tekrar oluyo
Damlaayz04 Dilarad1 uyanıkken de yapıyor aynısını insan korkuyor valla happykidsdeyim normalde baktım bu konuya epilepsi nöbeti filan diyor korkuyo insan
ebrarecem Bacaklarını içe doğru çekiyor dediğin için büyük ihtimal gaz sancısı. Kış ayında çok fazla oluyor. Ayaklarını sıcak tut en çok ayaktan üşüme oluyor kendi ayaklarını da sıcak tut. Gaz masajları var bak onlara netten. Emziriyorsan yediklerine dikkat et kimyon kat bebeğe de sütten geçiyor kimyon çayı yap iç.
Dilarad1 Damlaayz04 evet bu normal, yapıyor bebekler bunu sıçrama deniyor. Uykuya geçişte kundakla uyanmicaktir
Dilarad1 Damlaayz04 oluyor bu benim bebeğim de de oldu elleriji iki yana acıyor düşüyor gibi , doktorunuza danışın bı gidince ama sorun değildir diye düşünüyorum
Damlaayz04 Nilaysare ama gazı olmadığı zaman ikinmadanda böyle korkuyor gibi geliyor bana kasılıyor gibi sizdede oluyormuki
Nilaysare Damlaayz04 canım normal şuan bebekler ellerini filan tanımadığı için hareket halindeyken onlardan korkuyor kundak yap ellerini ama çok sıkı yapma