Nursel67 @Ninatta yaptığım özel birşey yok sadece ilk üç ay 4 kilo kadar kaybım olmuştu 23. Haftadan sonra kilo almaya başladım
OzgeHelli dugmeninannesiii 18+6 1 kilo almışım. Ama oğlum haftasına göre ilerideymiş. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Hiç kilo almayınca korkmuştum. Ama gayet normalmiş. Benim gibi hamile kalmadan önce de zayıf olan anneler 6-7 aydan itibaren başlıyorlarmış kilo almaya. Yani endişelenme. Sen benden iyisin 😁
Gulenay1234 18+4 haftalık hamileyim 2 kilo aldım ama onun öncesinde ilk ayımda bulantından dolayı 2 kilo vermiştim onu bi aldım sonra 2 kilo daha aldım sanırım 4 kilo ediyor karışık biraz 😂😂
Alizade_16 dugmeninannesiii 18 haftalığım 1 kilo aldım. Hatda ben normal çekimden 2 kilo vermişdim. Şimdi tartdım 1 kilo almışım.
Bilge6363 gozde_oncesaglik Rabbim kucağına almayı nasip etsin..Benimde bı kizjm var 5 yaşında . 5 tane kaybim var. Şimdi 22 haftaligiz Allah nasip ederse 🤲🤲
gulsahhg dugmeninannesiii normal l canımm bende 32+1 haftalığımm 1 kilo almışım :((( üzülüyorum böyle olunca acaba gelişmiyo mu diye düşünüyorum