22 Haziran da 40+2 de doğum yaptım sezeryanla.
Bebeğim iriydi (4250gr 54 cm ) hiç acilmam yoktu , bebeğim kanala inemisti mecburen sezeryan a gün aldık.
Pazartesi günü sabahtan yatişim yapıldı doğum öncesi Diren takıldı damar yolu açıldı saat 1′de ameliyathaneye götürdüler ameliyathanede ameliyat masasına dahi kendim geçtim kimse yardımcı olmadı, ilk 10 dakikada bebeğimi aldılar bana gösterdiler ve ilk muayenesi için bebek bakım odasına götürdüler asıl hikayem bundan sonra başladı. Bebeğimi aldıktan sonra ben 1 saat 15 dakika daha ameliyatta kaldm spinal anestezi ile ameliyata girmiştim ameliyatta inanılmaz derecede midem bulanmaya başladı doktorumu ameliyatın daha ne kadar süreceğini sordum kendimi iyi hissetmiyordum sorduğum soruların çoğuna cevap verme tenezzülünde dahi bulunmadı ameliyat esnasında karşısındaki doktorla muhabbet etmekten, bir süre sonra anestezi doktoruna beni uyutmasıni söyledi bana damar yolundan ilaç verildi fakat beni uyutmadi ilaç muhtemelen vücuttaki adrenalin yüksek geldi tam 1 saat boyunca sanırım öleceğim dedim her saniye çünkü vücuduma inanılmaz baskı hissediyordum evet acı hissedilmiyor fakat yapılan işlemler çok büyük rahatsızlık uyandırdı bende 1 saatin sonunda ameliyatın bitti beni odaya çıkardılar dikişlerim çok fazla acımıyor daha sonra gelip yürüttüler kendim tek başıma yürüye bildim bundan yana bir sıkıntı yaşamadım 2-3 günde toparlandım şimdi yeniden gebeyim ve kesinlikle eski doktoruma gitmeyeceğim..