_Mother_ Cicilibicili ayy hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤗 okurken gülümsedim birden şimdi o anı yaşamak ne güzeldir rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏 bizde 20 haftalık olduk darısı bizlere inşallah 🤗 🤗
Cicilibicili _Mother_ çok çokk teşekkür ederim. İnan belli bi hafta sonrasını sayamadım. Öyle hızlı geçiyo ki zaman. Darısı sizlere bu günlere inşallah ☺️
Cicilibicili Mina01 Allah korusun minikleri. Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah doğumlarımız çok çok güzel geçer🥰
Serpilhasanege Cicilibicili benimde karin sertligim bebegin kasılması çok oluyo bide bugün bebek hareket ettikce rahimde sancı hissettim kısa kısa açılma başladı mı acaba hurma yiyorum bol bol umarım ise yarar ya
Cicilibicili Serpilhasanege sen kaç haftalıksın şuan? Bende de hafif sancılar oluyodu. Bi de aynen dediğin gibi kasılmalar oluyodu bende de
Serpilhasanege Cicilibicili böyle bebek hareket ediyo sonra bi anda karnım çok sert oluyo bide ayaktayken sürekli sert bende bide şu fazlalığı var bide iri bebek dedi doktor bugün 3500 kilo dedi
1PrensAnnesi Cicilibicili allaha şükür hazır 🤩 abimizden kalan dünya kadar şey olunca cinsiyette aynı olunca birden tamam oldu hepsi💛
Mom046 Cicilibicili Anladım aynen ilk akla bu geliyor yediğim boşa gitmesin diye 🙈 Bide bende sizde faydası olduğuna inandım açıkcası maşallah Allah gebelere böyle güzel açılma nasip etsin bana da 🤗
Cicilibicili Mom046 ben de ilk defa forumda okumuştum. İnşallah tüm hepimize faydalı geliyodur da rahat rahat doğumlarımız olur
Cicilibicili Serpilhasanege maşallah kilosu çok iyi. Bizimki de 3100 olmuş. Benim de karnım çok sertleşiyo kasılıyo
Serpilhasanege Cicilibicili ben 1 aydır yaşıyorum bu durumu ama doktorlar hiç bisey demiyolar bekliyorum bakalım