DenizGzm Son aylarda 2 3 günde bir mide bulantısı, kusmak normal mi. Genelde kahvaltıdan sonra oluyor yedikten yarım saat 1 saat sonra . Bebeğim besin alıyordur sanırım dimi :/
KubosM DenizGzm Yaa bu durum sadece bende var sanıyordum. Bizde 34 haftalık olacağız yaklaşık 2 haftadır böyle özellikle kahvaltıdan sonra bulantı geliyor ve kusuyorum 😣
Eymenimmmm DenizGzm normal canim inanki ilk gebeligimde doguma giderken bile kustugumu hatırlıyorum bebek buyuyup baski yaptigi icin mideye artk yemege yer kalmıyor cikarmak durumunda kaliyosun
KubosM DenizGzm Kuzum ben doktora sordum sürekli oluyorsa sıkıntı dedi ama ara ara oluyorsa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi. Bebek büyüdüğü için baskı yapıyordur mideye dedi günde 1 defa kusuyorsan bile diğer öğünlerde bebek kendini besler merak etme dedi 😊
Btm571 DenizGzm maalesef bende 34 haftamdayım ve aşırı bulantım kusmam oluyor herkahvaltidan sonra illaki kusuyorum akşamda yemekten sonra kusuyorum doktorum normal demişti ilk aylar gibi oluyormuş bu dönemlerde rahim büyüdüğü icin
kerimannesi DenizGzm normalmis öyle diyorlar bnde de var hem mide bulantısı hem yanması ve suyum geldimi korkusu var hep acaba azaldi mi bisey oldu.mu hep korku😔
DenizGzm KubosM gerçekten mi🙏🏻🙏🏻 banada söyle kuzum habersiz bırakma nolur :( bide biz böyle kusunca 2 3 günde bir. Bebek besin alıyor mu 🤷🏻♀️
DenizGzm Eymenimmmm yediğim şeyler bebekte besin kaybetmesine sebep olmuyorsa kusmak İnan hiç umrumda değil kuzum:(
Gizemky 33+1 deyim hala kusuyorum kuzum 🤦🏻♀️ Bebeğe bir zararı yok kusmanın çünkü sindirim zaten ağızda başlıyor, vücuttan atılanlar henüz sindirilememiş posalar yani bu durumda bebek zaten gerekli besini alıyor
DenizGzm Gizemky içimi rahatlattın kuzum gerçekten öyleyse eğer :( yedikten yarım saat sonra kusuyorum. Sürekli olmuyor mesela en son 3 gün önce oldu. Bide bugün. Gün içinde aşırı kusmalarım yok bir sefer oluyor. Ama bilmediğim için endişe ettim acaba besin alıyor mu diye
Eymenimmmm DenizGzm her yedigini cikariyosan dktrundan ilac iste ama arada oluyosa aliyodr besinini m.etme