Sevilay16 Kızlaaar herkese merhaba.. Şuan 21 haftalık gebeyim Allah nasip ederse kızım olucak 🙏 evimiz dubleks oyüzden boş odamız var çocuk odası yapıcaz oraya takım almayı düşünüyorum ama oturduğumuz oda aşağıda doğumdan sonra biraz oturma odasında yatarım diye düşünüyorum ama oraya nasıl bişey alcağımı karar veremedim park yatakmı yoksa ana kucağımı yoksa bu puset yaralardan mı hala karar veremedim yardımcı olursanız fikir verirseniz çok sevinirim ilk gebeliğim boşundan bişey almak istemiyorum 😒 aklım çok karışık 🤷🏼♀️
Wonderwomen Sevilay16 kesinlikle park yatak emeklemeye başladığında özgür olmak isteyecektir park yatak fermuarlı bölümünden rahatlıkla girip çıkar ayrıca bı sure sonra oyun oynaması için vakit geçirmek çok eğlenceli olacaktır onun için ☺️☺️
cryingbaby Sevilay16 benim durumumda ayni. Cocuk odasi ve yatak odam ust katta, buyuyen besik alacagiz, onuda malum hareket ettiremeyiz kurdukdan sonra, banada bisey lazim olcak yatakodam icin ama hangisi bilemedim
bburcu Sevilay16 ben odaya beşik aldım küçük ama kızım uyumuyor içinde 😂 titreşimli ana kucağı var onda yatıyor hep
Aselminaaa Sevilay16 bosuna masraf yapma cnm ilk heycan insan hemen oda yapmak istiyor ama o odayi insan kendine yapiyor bebege degil 1 yasini gecsin guzelce arastirir oyle yaparsin park yatak al pratik olur senin icin isin bitince toplayip kaldirirsin
icegul Ahşap ana kucakları var instagram da canım. Çok güzel hem sağlam hem sallanır. Bakabilirsin istersen