Rojda24 Kızlar 30+2 yim bebek hareketlerini hissediyorum ama öyle şiddetli tekmeler gibi değil bazen toplanıyor bazen seğiriyor bazen atıyor öyle şekilde bu haftalarda normal mi en son 10 gün önce kontrolde her şey yolundaydı
Elifaysu Rojda24 bu haftalar uyku modunda olabiliyor canım benimde öyle oluyordu ödüm kopmuştu bir iki hafta sonra artık hareketinden canin aciycak
KubosM Rojda24 Canım benim oğlum 34 haftalık olacak o zamanlar oda öyleydi emin olamıyordum hareket ediyormu etmiyor mu diye şimdi ise bazen sessizce dursa diyorum 😅 vurdumu çok canımı yakıyor
Rojda24 Elifaysu öyle mi çok teşekkür ederim içim rahatladı valla :) 2 saatte 10 hareket etmesi gerekiyor yazıyo nette ama bilemedim
Elifaysu Rojda24 korkma canım tatlı biseyler ye dinlen bazen hareket ediyor ama biz farkında dahi olmiorz🤭
Selma_123 Bende 31+3 haftalığım tekme çok atmıyor ama kayma hareket ve toplanma oluyor hafif hissediyorumm 29 30 haftalarda daha hareketliydi
ssnnmmm Bebek büyüdükçe alanı daraldığı için hareketi sınırlanıyormış diye okudum burda ama genede biz daha 30olmadık 😊
KubosM Rojda24 Nedemek canım ilerleyen zamanlarda yerleri daralsada vurmaları şiddetleniyor o zaman daha rahat hissedersin 🥰