Zeyzey1616 tubiii0106 canm çok normal yanması o haftalarda bnmde çok yanıyordu doktoruma danıştım ilaç yazdı her yandığında içiyorum anında kesiyor süt soda fln dene
Gizmolata tubiii0106 valla ben herşeyi denedim bi itfaye hortumu sokmadığım kaldı boğazımdan mideme 😂
Senayyalcin tubiii0106 Bu haftalar da aşırı normal ama sen çok rahatsız olursan doktoruna danış bence😋
Gizmolata tubiii0106 benim geceleri çok kötü oluyor yatınca sanki içimde yangın var.Uykusuzlukta ölüyorum ama uyuyamıyorum, yastığımı yükseltip sola dönüyorum öyle bi şekilde sızıyorum benimde işe yaramıyor malesef hiçbişey 🤷🏻♀️
tubiii0106 Senayyalcin bnm ilk hamileligmde de boyleydi nasil dayanmisim bilmiyorm smdi asiri rhatasz oluyorm
Unicornn tubiii0106 Bebek büyüdükçe mide yukarı çıktıkça daha çok artıyor benim 30 haftam bitti çok çok rahatsız ediyor beni 36-37 olduğumda nasıl olur düşünemiyorum bile
tubiii0106 Unicornn bende geceleri mide yanmasiyla uyaniyorm cok zor doktoruma ayzdm bakaim bisey onerecek mi
Rahimesare Benim de midem çok yanıyordu. Zencefil limon çayı aldım marketten. Her akşam içiyorum baya azaldı. Tavsiye ederim..