Ebru2403 Damla4150 bende yiyorum hatta bazen haftada 2 hatta 3 defa bile olduğu olmuştur belki sıkıntı olmadı çok şükür olmazda insallah😊
ikizminikler Ebru2403 sadece çiğ olmaması gerekiyor diy biliyorum bende sonuçta bizde yamyam değiliz 😂 sosis sucuk tarzı şeyler çok tüketmemek geekşyor onu da iyi pişirirsen yiyebiliyorsun
Ebru2403 ikizminikler ben hamile kaldığımdan beri öyle sosis falan yemedim daha önceden de yemiyorsun zaten çok ama tavuk evde yapıyorum sitesini firindasini suanlik.birsey olmadi tabiki zehir değil sonuçta ne bilem çok aşırı kötü bisey olsaydı tamam hormonlu ama kesinlikle tavsiye edilmeseydi doktorlar soylerdi
Gizmolata Ces hamilelikte tavuk yemenin bir sakıncası yok ama şeyi tam anlayamadım siz köy tavuğunumu savunuyorsunuz tavuk yememeyi mi?
Ces Gizmolata organik köy tavuğu harici tavuk yenmemesi gerektiğini savunuyorum. daha doğrusu ben savunmuyorum doktorlar bu şekilde söylüyor yoksa tavuğun neden zararı olsun
ikizminikler Ebru2403 hormonlu olduğundan önerilmiyo sadece ama baktığın zaman bu devirde ne hormonsuz ki🤷🏻♀️ İnsan alıştığı tatlardanda vazgeçemiyor
Nuray23 Damla4150 afiyet olsun canim 😁😁 ben canim cektigi zamanlar yiyorum 22+5im simdilik bi skintim yok sukur. Doktorum bana da tavuk yeme demisti ama yeme yeme nereye kadar insanin cani istiyor 😂 sadece tavuklar hemen buyutuldugu icin yenmesini istemiyolar. Hormonlu olduklari icin ama organik tavuguda ben sevmiyorum cok sert geliyor🤗
cryingbaby Damla4150 yedim, hatay usulu soslu yedim, cok guvendigim biyer. Hosta gibi tavugu yagli magli ayirmadan az pisiren yerlerden asla yemiyorum
Ebru2403 Ces ya tabiki organik tavuk daha yararlı sağlıklı sana öyle herkes koy tavuğu vs bulamıyor o zaman o bulamayanlar yemesin veya ozaman hazır yumurta da yemeyelim hiç sonuçta onlarda koy yumurtası değil yani bilmiyorum benim doktorum yememem gerektiğini soylemedi
Gizmolata Ces tavuğu doktor önermiyor yazınca ben yanlış anladım o zaman, yani köy tavuğuda Allah affetsin çok zor😂 hem zor pişiyor hem böyle bir garip, belkide ben beceremiyorum pişirmeyi bilemedim🤷🏻♀️
Krizantem_ Ebru2403 Yumurta yerken de dikkat etmelisiniz numarasına ben 0 numaralı organik sertifikalı alıyorum bulamazsam 1. Ama kesinlikle 3 numaralı tuketmeyin.
Ces Ebru2403 ben sadece size yararlı olması açısından bir bilgi paylaşıyorum iyiliğiniz için .siz bilirsiniz tabiki ancak tavuk yenmesi şart değil. Canınız istediyse ayrı nefis körükleme açısından tamam ancak tavuk yerine et yenebilir.herkesin durumu el vermeyebilir malum pahalı et ya da alternatif baklagillerden de karşılanabilir protein ihtiyacı. doktorunuzun dememesi zararlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor tvlerde kaç programda bu konu ele alındı doktorlar normal insanın bile hormonlu tavuk yememesi gerektiğini söylüyor kaldı ki hamile
Ces Gizmolata hayır hayır üst kısma bakarsanız ben dedim ki köy tavuğu harici tavukları hormondan dolayı doktorlar önermiyor yazdım yoksa tavuk zararlı olur mu😊 bende yiyemedim çok sert lezzetsiz 🙁 o yüzden doktor yemesende olur çok problem değil demişti bende vazgeçtim ilk gebelikle şimdide yemiyorum etle baklagille açığı kapatıyorum
Ebru2403 ikizminikler ya aynen ne hormonsuz şimdi yediğimiz sebzeler dahi olsun yeri geliyor hormonlu oluyor çoğu millet neler yiyip iciyorlar Allahın izniyle birsey olmaz sonucta hamileyiz can bu isteyebikir çok kafaya takmamak gerek bu daha çok zarar verecektir bence😉
Krizantem_ Hamilelikte köy tavuğu yada organik sertifikalı tavuk dışında tavuk tüketmeyi doğru bulmuyorum ben hamilelik öncesi bile tüketmezdim ki anca misafirliğe gitsem yemekte varsa yada canım çok çektiyse tavuk döner yerdim ayda yılda bir. Eğer çok canın çektiyse bir kereye mahsus yiyebilirsin ama kesinlikle sık tüketme.