Sumeyra63 26 haftalik hamileyim bebegim 21 cm 820 grm az gelio bana boyu ve kilosu internetten bakinca 32 cm olmasi gerek yazio sizce nasil??🙃
Ebrugur123 Sumeyra63 benimde 26 haftalik 820 gramdi doktorum zayif buldu 28 haftalik tekrar cagirdi 995 gram olmustu 1 hafta geri dedi :(
imren91 Sumeyra63 Boya takılmayın, anlık ölçüm onlar. Yanlış da ölçülmüş olabilir , bebek kendini büzmüş de olabilir. Kilo daha önemli. Benim 26+3 de 950 gramdı . İlerleyen haftalarda kilo alıyorlar . Beslenmenizi düzene koyarsanız bi sıkıntı olmaz inşallah
ssnnmmm Sumeyra63 doktorum hiç boy söylemiyor hiçbir ultrason cihazı boyu tam ölçemez diyor sadece iki bacağın boyunu ölçüp kemik uzunluklarına karşılaştırıyor hani biri kısa mı falan diye
ipekeylul Ebrugur123 1 hafta geri olmasi cok uzulecek bi durum degil normal yani olabilir durum bunlar saglikli olsunda.
Sumeyra63 imren91 bennkiloya takiyorum ya morelim bozuldu zayif buluyorum bundan sonra dikkat edicm insllah kilosu boyu iyi olir
Minniemouse89 ssnnmmm evt bnm Perinatologum da hiç boy söylemiyor çünkü doğru bir ölçüm olmaz diyor . Kilo söylüyor genelde 👍🏻
Hifask44 Sumeyra63 canm bende ayrıntılı ultrason girdiğimde bebeğin bacak boyu kısa çıkmıştı ve doktorum yakın takibe aldı 3 hafta da bir kontrol dedi haa burada önemli olan kısalık değil demişti önemli olan bacak boyunun gelişip gelişmediği idi aslında doktorun bu konuda en sağlıklı bilgiyi verecek kişi
Sumeyra63 Hifask44 haklisin manavgat devlet hastanesine gidiyorum pekde ilgili degiller tam uyuz oluyorum
Gezen24anne Sumeyra63 benimde 24 haftada 611 gm dı. İki hafta geri geliyor gelisimi durmus demişti. Takibe aldı 26 haftada gittigimde 860 grmdı. Doktor bile sasırdı. Çok sıkı beslendim hep bebege kılo aldırcak seyler yedim 69 la hamile kaldım suan 71 kiloda alamıyorum
OzgeSahin2 Sumeyra63 Bende gecen doktora gittim hatta post acmistim 26 haftaligiz boyunu bilmiyorum da 800 gram dedi cok uzuldum aklimdan cikmiyo bakamiyor muyum acaba diye :((
Yasmer123 OzgeSahin2 üzülmeyin böyle şeylere muz kuruyemiş pekmez yemeye devam edin bakın nasıl güzel kilolar aliyo☺
ymc0355 Sumeyra63 bana da az gibi geldi belki bir hafta geriden geliyodur canım benim 24. Haftada 30 cm 791 gramdı
OzgeSahin2 Sumeyra63 yani hergun mandalin yiyorum muz yiyorum. Fistik yiyorum ama almiyo 😔Sende mi oylesin