Srcozlm17 Kızlar 15.haftalık hamileyim az önce poşetler vardı bir an boşluğuma geldi poşetlerin hepsini taşıdım ama öyle çok ağır değildi birşey olurmu bir odadan bir odaya götürdüm sadece
Elifaysu Srcozlm17 sonuçta kanepe vs deil🤗inan bana hiç düşünme bile bende sürekli kafamda kurdum bir çok şeyi zehir ettim kendime hamileliğimi içini gönlünü ferrah tut Allah’a emanet et bebisini bişey olmaz cnmm hiç bişey olmaz❤️
halitefe Srcozlm17 yok canım bişey olmaz ondan ama yinede dikkatli ol ne olur ne olmaz herkesin gebeliği bir olmuyor
Ces Srcozlm17 valla benim oğlum 13 kilo her gün taşıyorum sürekli gelmek istiyor iş yaparken hiç bişi de olmadı şükür 🙏
Srcozlm17 İlk aylarda kanamam olmustu çok zor durumlardan geçtim açıkçası hep korkuyorum sanki böyle o poşetlerden sonra karnıma agrı girmiş gibi hissediyorum suan size danışmak istedim ilk hamileliğim 🤲🙏
Elifaysu Srcozlm17 çok haklısın iyi anliorm benim de kanamam vs olmuştu ilaç iğne vs çok şükür bugünlere artık pskolojikmen çok yipratiyoruz kendimizi inan ayağını ters atsan bişey olurmu diye düşünüyoruz😔
Nisanurunannesi3850 Allahın izniyle hiçbirsey olmaz icinizi rahat tutun ani hareketlerden kaçının dikkat edin kanama vs olmadigi sürece bisey olcagini sanmiyorum😊
Srcozlm17 Öyle birşey olduğunda direk mi kanama oluyor kızlar kusura bakmayın benim ilk hamilelegimde
Ces Srcozlm17 canım emin ol her gün taşıdım ilk hamile kaldığımdan beri.ancak bende düşük riski Yok eğer öyle bir riskin varsa dikkat et tabiki ama bi kere boşluğa düşmüşsün taşımışsın hiç bişi olmaz merak etme 🌸
ikizminikler Srcozlm17 Rabbimin izniyle bişey olmaz asıl bunları çok takarsan vücudun otomatik etkilenir herşey beyinde bitiyor çok düşünüp kafaya takma