Essyy Merhaba anneler kantaron yagı vajinayı yumuşatıyor mu normal dogumu kesisiz bir şekilde kolaylaştırır mı ? Deneyeniniz yada duydugunuz birşey varsa fikrinize ihtiyacım var
Angelsmom Essyy zeytinyağıyla perine masaj yapıyorum kesisiz olması için elimden geldiğince doktorum zeytinyağıyla önermişti. Kantaron yağıyla yapılır mı bilemiyorum üstte kalsın canım yine de
Essyy Angelsmom banada annem gönderdi hem çatlat oluşmasın karnına sür hemde dogumunda kesi olmaz arada sür deyince sizden de fikir alayım dedim
Angelsmom Essyy kantaron yağını ve doğum sonrası dikiş olursa altta ona çok iyi geliyormuş diye bir de karın çatlakları için duymuştum.
Angelsmom Essyy 36. Haftadan itibaren perine masajı ve ahududu yaprağı çayına başladım. Gün aşırı ilişki önerdi. Merdiven inip çıkma, çömelme hareketi ve sıcak suyla masaj ve duş bunları da yapıyorum ek olarak 😊
Angelsmom Melike145334 valla uzanıyorum altıma hasta bezi seriyorum. Bu lateks eldivenler varya ondan takıyorum tek elime önce yağla vajinamı iyice yağlıyorum sonra 2 parmağıma yağı batırıyorum sağa ve sola çevirme ve çatı kemiğime baskı uyguluyorum. Biraz zor olsa da elimden geldiğince yumuşatmaya çalışıyorum o bölgeyi ama tabi yaptırabiliyorsanız eşinize yaptırabilirsiniz. Benim eşim korkuyor yapmak istemiyor zarar veririm diye ben de kendim hallediyorum 🙄