Dlngnz mommy00 hamileyken tek kalma lohusa olunca kafayı yersin bilmem daha neler neler ama gün için tekim hep hala bişey olmadı😂😂7 aylık hamileyim
Deletedmom15 mommy00 şunu yersen kız şunu yersen erkek olur şundan tiksinirsen bu olur hiç miden bulanmıyosa erkektr vs. Acıkcası tıpda terş olmayan bütün sözşer o kadr saçmaki gercekden bazen gülüyorum okuyunca
gulnur-123 psychologist ay bunun hakkında geçen duydum bişey. Hamileyken saç kestirmek çocuğu aptal yaparmış 🙄🙄😜😁😁
Naazz Duyduğum en ilginç ve saçma olan şey eşimin ananesinden gelmişti yeni doğum yaptığımda😂oğlum kolikti ilk ay gerçekten çok zordu. bebek ağlıyorsa babasının ayakkabısının topuğuyla ağzına vur demişti hahaha 😂
egesmom Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı😂 ekşi yiye yiye bir hal oldum bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkek😂
Gamzeakd egesmom bendee oğlumdaa turşu suyuna gömülüyodumm yani . Eşimi gece 2 de bile turşu suyu almaya yolluyodum 😂😂 sonuç tatliş bir erkek 🥰 6 yaşında teyzeleri. Şimdi yine hamileyim 9haftalık önceki hamileliğimle uzaktan yakından alakası yok 😂 bakalım bu sefer ne olacak
Bulutsevdasi psychologist ayyy o doğru yam bende inanmazdım ama eniştemin annesi yemekhanede çalıştığı dönem inanmayacak yüzüne ciğer kanı sürmüs. Eniştemin yüzünden kırmızı kan gibi leke var dokunduğu yermiş hemde annesi çok pişman . Allah’tan erkekte sakalla kapatıyor ya kız olsaydı