Nemishh Merhaba kizlar 34 haftalık hamileyim ama tekmelemiyor artık karnımda haraketlerini hisediyom sadece. Ama herkes bu haftalarda sert tekmeler atdığını söylüyor bebişlerin. Endişeleniyom bende artık doğsa da rahatlasam🙄
Deletedmom15 Nemishh canım korkman için söylemiyorum ama bebek hareketlerinde 30. Haftadan sonra azlık hissedersn doktora başvurman gerekir. Tabiki normal olanda oluyo ama skntılı bi durum olanda var tecrübeyle sabit. En sağlıklısı hastaneye gitmen allah esirgesn bi skntı varsa erkenden öğrenmş olursn
nilaykbaby benimde 31 hafta tekme değil hareketleri hissediyorum ve kasılma oluyor sanırım gerginlik bazen bıçak gibi bir şey saplanıyor
Esoo0698 nilaykbaby Bende 30 haftalığım iki gündür aynı sadece hareket hissediyorum kayıyor geriliyor çok hissetmiyorum
Deletedmom15 Nemishh sen bilirsn tabiki canım ben kendi bildğimi soyledm Insallah hşç bi problemin yoktur
nilaykbaby muhtemelen doğum pozisyonu için yer değiştiriyor ya benim geçen bir gün hiç hareket hissetmedim korktum ertesi gün normale döndü ama o tekmeler dönüşe hareketlerine döndü ve daha sert artık