191015 Hanımlar mide bulantınız ve aşermeniz kaçıncı haftada başladı 6 haftalık hamileyim bende hiç bi belirti yok 🙈
Semakrr 191015 Bugün 7 haftalık hamileyim.Tam 6.haftada bulantım başladı iki gündürde baya arttı canım
BegumIscanTunc 191015 8+1 haftalığız bizde 7. Haftadan beri mide bulantısı var aşırı koku hassasiyeti bunlar olunca aserdigimi bile gönül rahatlığı ile yiyemiyorum
Ohaezgi 191015 aman olmasın ne güzel dua et hayattan soğuyo insan ben kan kusuyodum artık o derece 7.haftada başladı
Gukumse Ben 9 haftalık hamileyim 6. Haftada bulantılarım başladı bir hafta öncede aşermeye başladım konserve mısır istemiştim gecenin 4unde eşimden 🤭🤭 yazık eşim açık market aramış o saatte gitti bulmaya konserve mısırı yaklaşık 1 saat sonra evde oldu😄😄😄
Gukumse Esraa11 valla oda keyfine gitmedi benim zorumla gitti biliyor çünkü gitmediği zaman surat asicağımı🤭🤭
Esraa11 Gukumse olsun gitmiş yine de benim ki gündüz vakti gitmedi 😂 surat asmam onun asla umrunda olmaz
Esraa11 Gukumse sen kıymetini bil öyle eşin Maşallah nazar değmesin bizim ki döver söver hiç umrunda değil hamileliğim
Gukumse Esraa11 canım her evde var kavga gürültü ama eşim dövmesi falan yok şükür hamileyken mi şiddet var sizin evde
191015 Gukumse her kadın evinde ağırlığını koymalı bence zorlada olsa kendini değerli hissettirmeli eşine .tavrını ortaya koymalı ki lafı geçebilsin 🙄
Gukumse 191015 hemde nasıl canım her zaman yapıyorum bu surat asmayi arada yapicanki işe yarasın 🤭🤭🤭😂😂
Gukumse 191015 aynen öyle heleki kadın hamileyse daha bir kıymetli olmalı evde düşünülmesi gerekiyor kadının