Aynurr16 Narin1 aslında hiç korkulacak acıtan bişey değil ben sadece hiç tanımadığım insanlar gelip bakınca bi utandım kastım kendimi onun dışında derin nefes al sadece hiç acımıyo
Zafsim0801 Ben Cidddi anlamda çok korkuyorum bu nedenle doktorumla konuştum sezeryan istediğimi , çatı muaynesideee bir aksaklık olmadıgıııı müddetçe istemıyorum dedim kabul ettti bu benım düşüncem ve kararım gerciiii ❤️
Narin1 Zafsim0801 aynen bir korkum da o yani çatı muayenesine o kadar katlanıp da normal doğuma uygun değilsin derse;))
Sinemak3801_ Korkulacak bişey yok acıyor diyenlere kulak asmayın bence derin nefes alın bitiyor hemen. Dün muayene oldum Bana da çatın basık normali deneyeceğiz dedi 2 cm de açıklık var hayırlısı bakalım 36+6 yım bu arada
Narin1 Sinemak3801_ hadi ins hayırlısiyla bebeklerimizi kucagimiza alırız 🤲🤲🤲bende tam bugün 37 oldum nst de sancı çıkmadı haftaya çatıyı yapalım dedi
Oznuryunus Narin1 ben kaç kere yaptırdım korkulacak hicbirsey yok korkutuyorlar sadece.dusuk riskim vardı ve ağrım vardı ve hem açıklık var mı diye hemde çatı muayenesi yaptılar anlık bir sızlama sadece ☺️