Selinbam Kızlar e bebek te bsktım sterilazyon cihazlarnda indirim var sizce gerekli mi alıcak olanlar var mı bi merak ettim🤔🤔🤔
Mutlubirannee Selinbam Ben aldım, sonuçta covid var aile büyükleri geliyor gidiyor ve olmasa bile alınması gerek. Yere emzikler düşüyor oyuncakları yerlerde geziyor. Her ihtimale karşı bence çokta gerekli
alenrenas1 Selinbam bebeğin anne gögsünü tutmasıyla alakalı tutmazsa süt olmazsa sürekli biberonla verilecekse alınması lazım ama anne göğsünü tutarsa biberon hiç kullanılmıyor o yüzdende gerek kalmıyor
Mutlubirannee alenrenas1 sadece biberon değil oyuncak emzik vs mama kaşığı herşeyi steril edebilirsiniz
Merveakbulutt alenrenas1 bence konu ile ilgisi yok önceden annelerimiz böyle şeyler mi kullanmış tencerenin içinde mis gibi kaynat olsun bitsin . Yani kişiden kişiye göre değişir elbette ama bence çok gerekli değil
alenrenas1 Selinbam bence almayın alıp kullanmayacagınıza suan indirimde diye alıcaksınız belki kârlı olacagını düşüneceksiniz ama kullanamadıktan sonra boşuna almıs olacaksınız yinede siz bilirsiniz
alenrenas1 Mutlubirannee ben emzik kullanmayıda düşünmüyorum sadece oyuncak içinde ki oyuncak aldıklarımda peluş yine kullanmayacam sonra mama kasıgı içinde bitkisel deterjan aldım siveno onu kullanırım diye düşünüyorum
Merveakbulutt alenrenas1 Tamam onu gördüm zaten biberon için falan yazmışsınız ya biberon emzik içinde ihtiyaç yok onu söylemek istemiştim