Nisaa46 Kızlar rüyamda doktora gitmiş oluyoruz ve bebeğin cinsiyeti kız çıkıyor biz seviniyoruz falan hep kız olucak diye görüyorum rüyalarımda 🥰Bu hafta gidicez inşallah 🙏 şuraya da 12+1 fotosunu koyım da bakın isterseniz❤️ https://hizliresim.com/Tuhy53
mom6565 Nisaa46 bende hep erkek bebek görüyordum fakat kıza benziyir dediler bence sizinki erkek gibi
Ayseur Nisaa46 bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum 30 hafta olduk hala siyah saçlı siyah gözlü bir erkek bebek görüyorum ama benim kızım olacak nasipse ❤️❤️❤️
Gulsurmeli Nisaa46 bende senden 1 fün öndeyim ve doktora gidicem bugünnnnn bende rüyamda kız gördüm pembe bişe veriyorlardı elime ne olur bilemem heyecandan kalpten gitmek üzereyeyim nabzım 180 😂😂😂😂😂
Nurunannesiii12 Nisaa46 erkek gibi geldi bana cinsiyet netleşince söylersin burdan Sağlıkla gelsin inşallah bebisin. Hep.ruya nin tersi çıkar denilir tabi kısmet 🌸 allah gönlünüze göre versin
Gulsurmeli Nisaa46 kız gibi dedi ama 16. Haftada belli olacak doktorumda emin olamadı 😂😂birşey söylemedim say dedi
26Merve Nisaa46 Canım çok teşekkür ederim 🦋 Hep erkek dediler sen kız dedin bir tutsun tahminin seni bulucam 🤗🤗7/24 duacın olucam ❣️
ikierkekannesi0408 Mom092 hamile kadınların rüyaların tersi çıkarmış derler bende oğlan gördüm rüyamda doktorda erkek dedi ama hala bi Umut bekliyorum.Bir oğlumun var bi de kızım olsun istiyorum