Gul20 babyberry benim de bir arkadaşım aynı durumdaydı 34 haftaya kadar Aspirin kullandı hiç bir sorun olmadı kanaması da olmadı inşallah sende de olmaz canım Allah bebeklerimin sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hilalpak1 AyseguLena canım bende coraspirin,oksapar 4000 ve progestan kullanıyorum daha önce iki kaybım oldu doktorum erkenden başlamamı söyledi hamile kalmadan coraspirin ve folik asit içtim 4. Haftamda iğneye başladım şuan 5+1 olduk yarın keseyi görmeye gidicez inşallah 🙏🏽
Hmdsnsy qqueennn kalp damar cerrahından rapor cıkarttım 5 aydır kullanıyorm dogumdan sonra da devam edecegm ama hiç bir eczanede ne muadli ne oksopar bulamıyorm canım tek sıkıntım o bi kutu zor buldum tüm eczaneleri gezmeme ragmen😞 korona dan dolayı hastanelere veriliyormus topluyorlarmış öyle söylediler. Ecza depolarına bile sordurdum 😞 bi kaç tane ignem kaldı napcam bilmiyorm
Hilalpak1 Hmdsnsy canım bende bulamıyordum ilacım nerede uygulaması var oradan bakıyorum ona göre gidiyorum eczaneye alıyorum sende istersen ordan bak önce hatta gitmeden arayabilirsin 😘
qqueennn Hmdsnsy aa doğru kalp damar dahiliye nerden çıktı 🤦🏻♀️ hangi şehirdesin kuzum ben sorayım burdaki eczanelere benim var daha gitmemiştim eczaneye eğer bulursam göndereyim
Beyzabuglem AyseguLena coraspin sizde trombosit düşüklüğü yaptımi bende 1ay kadar kullandım trombosit im çok düştü bugün oksapar iğneye geçtik
AyseguLena Beyzabuglem aspirinden sonra hiç bakılmadı canım trombositime bugün iğneyede başladım bakalım kanamam olursa doktoru arayacağım sanırım öyle olunca aspirini bıraktırıyorlarmış
Aysun1983 AyseguLena bende şimdi 16+3 günlük etrafıma 14 haftadan sonra söylemeye başladık küsenler oldu valla hiç umrumda değiller
MerveKaya38 Aysun1983 bende cinsiyette soyluyecegim 2 bebeğimi kaybettim bunuda geç bilsinler göze inanırım kayınvalidem bile bilmiyor 😂 her aradığında da birsy varmı diye sorar her😁
AyseguLena Aysun1983 aynen öyle iyi yapmışsın bizde kimseye söylemedik ailede bile çok kem gözlü var 😂😂
Ailem-3 Bende coraspirin kullanıyorum ancak test yapmadan doktor verdi ablamda kan pıhtılaşması olduğu için 2 gün içtim lekelenme yaptı bugün bırak dedi ama kafam çok karışık kullanıp kullanmama konusunda test yapmadan kullanan varmı coraspirini
AyseguLena Ailem-3 ben test yaptırdım canım doktorum önermişti bence sende bi yaptır öyle kullan bilmeden kullanmak yanlış bir durum
Ailem-3 Ailem-3 bugün gittik bıraktırdı kullanma dedi Allah’a emanet yavrularımız teşekkür ederim canım
qqueennn Hmdsnsy kuzum bulamadım hiç yokmuş ellerinde ocaktan sonra gelecek dediler☹️ ama burda bi postta okudum 184 ü arayınca yardımcı oluyorlar diye bi ara istersen belki getirirler☹️