Bmom Kızlar normal doğum da olsa saat kaç olursa olsun doktor geliyor değil mi henüz soramadım herşeyi kafama takıldı Bilgisi olan var mı
Asude967 Bmom normal Doğumda doktor acil ve ters bir durum yoksa gelmiyor diye biliyorum ebeler yaptırıyor
annepanda Bmom doktorunuz hemen gelir. Bende ozelle gidiyorum. İstediğim hastanede yaptırabilecegini soyledi. Hatta ben düzcede yaşıyorum izmitte doğum yapıcam.oraya bile gelirim dedi..
Maviss1525 Bmom Her hastahanede aynı mı bilmiyorum ama doktorum suyun gelirse sancın vs.olur doğumun başlar gece saat kaç olursa olsun beni hemen ara senden önce hastahanede olurum dedi ama doğumu ebeler yaptırıcak doktorum herhangi bir sıkıntı olurda işler değişirse diye gelicek birde ara ara kontrole gelicekmiş öyle demişti
Gigy Bmom evet öyle ,doğumu yaşamadım ama dış gebelikte çok riskliydi durumum saat kaç olursa olsun ara beni hemen geleceğim diyordu anlaşmalı hastaneye gidecektik sanırım ,yine gidince sorun siz de kafanızda soru işareti kalmasın ☺️
Sevda64 Cemrreedemirci o belli olmuyır doktorunla konuş normal doguma bazen gelmeyip ebesine yaptırtıyor
Cemrreedemirci Sevda64 pek duymadım özelde anlaşmalı hastasına şehir içinde olup gelmeyeni. Tatile vs giderken de haber ediyorlar diye biliyorum ama demek ki gelmeyen de varmış.
Gayserili38 Bmom evet ben sordum yanlız hastane ücreti ayrı doktorun anlaşmalı olduğu hastanede yaparsan doktor geliyor extra ücreti oluyormuş